Connect with us
Prima reacție a lui Alex Velea, după ce Abi Talent l-a făcut câinele lui și umilit familia

Știri

Prima reacție a lui Alex Velea, după ce Abi Talent l-a făcut câinele lui și umilit familia

Abi Talent nu se dezice și continuă scandalul cu Alex Velea, acesta a lansat acum trei zile piesa „Câinele meu” în care-l atacă dur și fară precedent pe artist, scrie livetext.ro. Alex Velea a oferit și prima reacție după ce piesa lui Abi Talent a devenit numărul unu în trending pe Youtube.

Reacția lui Alex Velea după ce Abi Talent la umilit pe Youtube

Alex Velea a discutat cu reporterii livetext.ro și nu a dorit să comenteze prea mult versurile piesei lansate de Abi Talent, dar a ținut să precizeze că lucrurile nu vor rămâne așa.

Calmul lui Velea i-a făcut pe colegii noștri să presupună că ambelor părți le convine acest scandal, deoarece atrage capital de imagine și ambii au de câștigat expunere prin aceste scandaluri.

Dacă s-ar dovedi că scandalul dintre Abi Talent, influenserul de 18 ani cu 8 clase și Alex Velea este unul „fake” vor avea amandoi de suferit. Deși pare că nivelul acuzelor și al jignirilor pare să atingă cote ce n-au mai fost întâlnite până acum.

Noua generație se lutpă prin vloguri sau piese pe Youtube, vechea generație se lupta prin topuri de muzică și efort enorm în promovare pentru a ajunge la public.

Detalii inedite din scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea pe livetext.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. GOGU

    2020-05-28T15:13:33+03:00 at 15:13

    Cine este afectat sau il intereseaza ca se bat doi negroizi mitici? Pe noi sigur nu !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top