Connect with us
Guvernul discuta prima rectificare bugetara din acest an, in sedinta de astazi. Mai multe ministere vor primi bani in plus.

Știri

Prima rectificare bugetara, discutata de Guvern. Unde merg cei mai multi bani

Guvernul discuta prima rectificare bugetara din 2016 in sedinta din 3 august. Ministerul care ar urma sa primeasca cei mai multi bani ar fi Ministerul Muncii (2.8 miliarde de lei). Fondurile suplimentare sunt necesare pentru plata majorarilor salariale si a pensiilor speciale aprobate de Parlament.

Si ministerul Finantelor va primi bani in plus, pentru plata dobanzilor si imprumuturilor luate de la stat. Alte ministere care vor primi fonduri suplimentare la aceasta rectificare bugetara sunt Internele (pentru organizarea alegerilor parlamentare din acest an), Sanatatea si Educatia.

Citeste si: Salarii majorate pentru 650 de mii de bugetari, incepand de la 1 august 2016

Exista si ministere care vor pierde bani. Cap de lista este Ministerul Transporturilor, care va pierde 383 de milioane de lei, bani alocati la inceputul anului, pentru proiecte de infrastructura finantate si din fonduri europene. Bugete mai mici dupa rectificare ar urma sa aiba si Agricultura si Cultura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top