Connect with us

Știri

Primăria Sectorului 4 va susține financiar persoanele rămase fără venituri în urma crizei COVID-19

Persoanele cu venituri reduse sau rămase fără venit, afectate de criza generată de coronavirus vor primi ajutoare financiare din partea Primăriei Sectorului 4.

Pot solicita acest ajutor financiar următoarele categorii: persoanele fără surse de venit, cele care nu dețin depozite bancare mai mari de 1.000 lei, cele ale căror venituri lunare nu depășesc 1.000 lei  pe membru de familie, sau în familie au cel puțin un membru de familie care nu poate beneficia de șomaj. 

Solicitările privind acordarea ajutorului financiar se pot depune online la  Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, însoţite de actele de identitate şi o declaraţie pe propria răspundere din care să rezulte situația financiară în care se încadrează.

Astfel Primăria Sectorului 4 va acorda 500 de lei lunar pentru o persoană singură, 700 de lei lunar pentru familiile cu un singur copil și 1.000 de lei pentru familiile cu doi sau mai mulți copii. 

Ajutoarele de urgenţă vor fi acordate, numai pentru perioada decretată ca fiind stare de urgenţă. 

În următoarele rânduri îţi voi spune pe scurt cine sunt si cu ce mă ocup. În cifre, sunt 10 ani de presă, comunicare şi management de evenimente… Am colaborat cu nume ca – Irina Schrotter, Laurent Tourette, Cristi Puiu, Trupa Vama, Adina Halas, şi proiecte – Iasi International Film Festival, Romanian Fashion Week. Nu am lucrat în radio, însă m-am axat pe presa scrisă şi TV. Scriu pe https://florin-stoica.ro, și https://interviul.ro, mă ocup de FS Media si proiectele sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top