Connect with us
bataie palada gotiu

Știri

Primele imagini cu bătaia dintre Palada și Goțiu. Prezentatoarea de la B1 TV, îngrozită! VIDEO

Mirel Palada l-a bătut pe Mihai Goțiu în studio-ul B1 TV, în timpul unei pauze publicitare. Postul de televiziune a făcut publice primele imagini de la incident.

Sunetul era oprit, dar se poate citi pe buze prezentatoarei Nadia Ciurlin atunci când aceasta strigă „Politia! Chemati Polita! Domnu’ Palada!” și îl imploră pe sociolog să înceteze.

„Aseară, târziu în noapte, mi-au dat lacrimile. Nu de la lovitura de pumn a lui Mirel Palada, ci de la zecile și sutele de mesaje de solidaritate primite pe Facebook, sms, WatsApp, până mi s-a descărcat telefonul. Tuturor vă mulțumesc acum și îmi cer scuze că, din motive de timp, nu voi reuși să o fac în mod direct, personal. Vă asigur că voi continua să lupt împotriva abuzurilor de orice fel, inclusiv împotriva huliganismului politic, însă exclusiv prin mijloace legale. La fel cum am făcut-o și ieri, de la pupitrul plenului reunit al celor două camere ale Parlamentului, îi voi reprezenta atât pe cei care mi-au acordat încrederea, cât și pe cei a căror încredere nu am reușit să o câștig încă.

Dacă m-a durut cu adevărat ceva azi noapte a fost mărturisirea medicului de la Spitalul Clinic de Urgență ”Sfântul Ioan”, care m-a consultat, că se gândește serios să plece din România. Cu buza spartă de un fost purtător al Guvernului nu aveam argumente pentru a-l face să se răzgândească. Și nici nu cred că aș fi fost credibil în acel moment. Voi face însă tot ce ține de mine (și sunt convins că același lucru îl vor face și colegii mei din USR) să schimb (și să schimbăm) lucrurile în țara asta. Cu sprijinul colegilor mei și, mai ales, cu sprijinul vostru, vom reuși. Avalanșa mesajelor de solidaritate mi-a demonstrat că nu suntem deloc puțini! Nu voi ceda în fața niciunei amenințări ori intimidări verbale sau fizice. Nici ”forța” lui Mirela Palada, și nici măcar toată forța reunită a tuturor huliganilor și penalilor din politica românească nu se pot compara cu cea pe care mi-ați transmis-o în lungile ore ale acestei nopți și dimineți. Vă mulțumesc!”, a scris Goțiu pe Facebook, în această dimineață.

Mai multe despre incidentul dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu!

1 Comment

1 Comment

  1. Toni Blajinul

    2017-09-14T10:51:48+03:00 at 10:51

    Este la moda Prezentatori si Prezentatoarele din televiziuni CAND trec la Microfon se cred ,Stapani sufletului in discutie AU atata obraznicie in cat cu greu interlocutorul suporta ,E clar nimeni nu devine violent Violenta daca decenta in discutie este limitata la subiectul in discutie b1 nui singurul post cu realizatori de programe obraznici si impertinenti au mult tupeu si neobrazare ,greu de suportat ifosele Fecaloide ,AU logoreie ca si OMUL ce flatuleaza fara numar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top