Connect with us
Casa Regala a organizat o ceremonie religioasa pentru Regina Ana, in Elvetia. Reporterii TVR au avut acces la eveniment si au surprins imagini cu sicriul.

Știri

Primele imagini cu sicriul Reginei Ana FOTO si VIDEO

Membrii Casei Regale au organizat o ceremonie religioasa restransa pentru Regina Ana, la care au participat doar cele trei fiice ale ale Majestatii Sale si apropiatii Familiei Regale.

La slujba din localitatea elvetiana Morges au avut acces si reporterii televiziunii nationale, care au inregistrat primele imagini cu sicriul Reginei Ana.

Citeste si: Emotionant! Ultima imagine cu Regele Mihai si Regina Ana FOTO

Citeste si: Imagini de colectie cu Regina Ana si Regele Mihai

Potrivit stirile.tvr.ro, pe parcursul ceremoniei, principesele au plans aproape tot timpul si si-au luat ramas-bun de la Regina Ana. Absent de la aceasta ceremonie a fost Regele Mihai, insa exista zvonuri potrivit carora acesta ar urma sa vina in tara pentru inmormantarea sotiei sale.

Sicriu Regina Ana

Sicriu Regina Ana

Sicriu Regina ANA

Sicriu Regina ANA

Pe de alta parte, Guvernul a decretat ca ziua inmormantarii Reginei Ana, 13 august, va fi zi de doliu national. Regina Ana a murit la varsta de 92 de ani, la un spital din Elvetia. Alteta Sa Regala va fi inhumata la Curtea de Arges.

foto:captura TVR

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top