Connect with us
Primele reţineri în cazul femeii-jandarm bătute. Cine sunt agresorii

Știri

Primele reţineri în cazul femeii-jandarm bătute. Cine sunt agresorii

După ore lungi de audieri au făcute și primele rețineri în cazul femeii-jandarm. Aceasta a fost bătută cu bestialitate la protestele violente de vineri seara, din Piața Victoriei.

Ulterior, tânăra de 23 de ani a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca unde a rămas internată. Ieri a fost vizitată de Ministrul Sănătății, Sorina Pintea dar și de Ministrul de Interne, Carmen Dan. Cele două au declarat la ieșire că femeia se simte și abia așteaptă să se întoarcă la muncă.

Doi bărbați din București au fost reținuți, noaptea trecută, fiind acuzați că au lovit-o cu bestialitate pe femeia-jandarm prinsă și înconjurată de mulțime în timpul protestului violent din Piața Victoriei de pe 10 august.

În cursul zilei de ieri, polițiștii și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au audiat în total șase persoane bănuite că ar fi lovit-o pe femeia-jandarm în timpul protestului de vineri noapte.

Audierile s-au încheiat noaptea trecută, iar doi dintre suspecți, în vârstă de 24, respectiv 30 de ani, ambii din București, au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Agresorii urmează să fie prezentați Tribunalului București pentru arestare

Cei doi urmează să fie prezentați, astăzi, Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii au anunțat totuși că ancheta continuă pentru identificarea tuturor celor care au lovit-o fără milă pe femeia-jandarm. Săltaţi de mascaţi după ce au bătut-o pe femeia-jandarm

Polițiștii, împreună cu jandarmii din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție, au efecutat, ieri, mai multe percheziții în acest caz.

Unul dintre suspecți, identificat din clipurile video postate online și publicate de televiziuni, a fost săltat de mascați de acasă chiar în timp ce își strângea hainele în mai multe pungi de rafie pentru a pleca din țară.

Un alt tânăr a fost prins pe stradă, în timp ce se îndrepta către Piața Victoriei pentru a doua seară de protest.

Din fericire, starea de sănătate a tinerei în vârstă de 23 de ani care a fost bătută în Piața Victoriei este una bună. Ea a suferit mai multe traumatisme și leziuni, însă viața ei nu este pusă în pericol.

Potrivit unor surse, tânăra este foarte speriată și a stat de vorbă cu psihologii spitalului pentru a trece peste aceste moment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top