Connect with us
Primii manifestanți pentru Marșul Normalității au ajuns în Piața Victoriei

Știri

Primii manifestanți pentru Marșul Normalității au ajuns în Piața Victoriei

Marşul Normalităţii organizat de Noua Dreaptă este programat în această seară la ora 17:30. Participanții la acest marș vor pleca din Piața Victoriei către Universitate, punctul final al acestui protest.

Primii participanţi, în majoritate bărbaţi, unii dintre ei preoţi, s-au strâns în Piaţa Victoriei în jurul orei 12.30. La acestă oră ei au plecat în marş spre Patriarhie pe traseul Piaţa Victoriei – Piaţa Română – Piaţa Unirii.

Oamenii au steaguri cu sigla partidului, dar şi pancarte cu mesaje precum „Ruşine Liviu Dragnea” precum şi fotografii cu preşedintele SUA Donald Trump împreună cu mesajul „Sunt pentru familia tradiţională”.

„Protestăm faţă de parada homosexualilor, o manifestare care considerăm că nu aduce niciun plus Bucureştiului, este o ruşine şi o palmă peste obrazul unei capitale creştine. De asemenea, protestăm faţă de proiectul de lege iniţiat de PSD pentru legalizarea parteneriatelor homosexuale. Suntem aici pentru a spune „Ruşine, Liviu Dragnea”.

Marșul Normalității va avea loc începând cu ora 17:30

Suntem aici pentru a protesta şi faţă de preşedintele Klaus Iohannis, care de trei ani de zile nu ştie ce să mai facă sa blocheze şi să amâne referendumul pentru familie, ultima oară trimiţând proiectul de lege al noii legi a referendumului la CCR. Suntem aici pentru a spune „Ruşine” întregii clase politice, tuturor partidelor parlamentare care de trei ani ţin în loc această iniţiativă, îşi bată joc de 3 milioane de români.

Conform celor anunţate, vom fi câteva sute de membri şi simpatizanţi ai partidului Noua Dreapta, dar şi ai altor asociaţii care susţin acest marş. Suntem aici pentru a apăra normalitatea, pentru a ne asigura că copiii noştri, copiii dumneavoastră vor avea şansa să se nască şi să crească într-o ţară normală.

Suntem aici pentru a spune un nu hotărât tentativei de legalizare a călătoriilor şi adopţiilor homosexuale, lucruri care nu a adus niciun beneficiu în nicio ţară”, a declarat Tudor Ionescu, preşedintele Noua Dreaptă.

Înainte de a pleca în marş, participanţii au spus rugăciunea „Tatăl nostru”.

De la ora 17.30 ar urma să aibă loc Marşul diversităţii, din Piaţa Victoriei, punctul final fiind Universitate, iar organizatorii estimează 4.000 de participanţi.

Citește și Miting PSD în Piața Victoriei. Sunt asteptați mii de participanți

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top