Connect with us

Știri

Primii studenţi care vor sta acasă din cauza frigului. Cât timp se suspendă cursurile

O parte din studenții români va sta acasă din cauza gerului și a ninsorii! Acest lucru înseamnă că orele de curs vor fi suspendate joi şi vineri!

Cursurile vor fi suspendate şi joi şi vineri la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din cauza condiţiilor meteorologice, urmând ca activităţile didactice să fie reluate pe 5 martie, informează reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior.

Cursurile au fost suspendate la SNSPA şi în zilele de luni, marţi şi miercuri

„Cursurile vor fi suspendate joi, 1 martie, şi vineri, 2 martie. Activităţile didactice vor fi reluate, conform orarelor stabilite, începând de luni, 5 martie”, arată reprezentanţii SNSPA.

Universitatea din Bucureşti, Universitatea Politehnica din Bucureşti, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară vor desfăşura cursuri după programul normal.

Citeşte şi Gabriela Firea, anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu şcolile din Bucureşti

Gabriela Firea a anunţat în urmă cu puţin că a fost luată decizia ca toate şcolile din Capitală să rămână închise din cauza vremii.

În ceea ce priveste programul şcolilor particulare, Gabriela Firea a anunţat că acestea vor putea să informeze părinţii despre deciziile pe care le iau.

„Am avut un comitet operativ în care am analizat informațiile de la ANM, am studiat cu responsabilitate infiormațiile și împreună cu domnul prefect, cu inspectorul scolar, am luat decizia ca scoliile să rămână închise toată săptămna, vorbim de cele din sistemul de stat. Unitatile de învățământ private își pot lua propiile decizii”, a spus Gabriela Firea.

Decizia a fost luată după mai multe discuţii

Gabriela Firea a explicat că a luat această decizie după ce s-a consultat cu specialiștii meteorologi, cu prefectul și cu inspectorul general.

În ceea ce-i privește pe studenți și învățământul particular, unitățile respective de învățământ au libertatea de a lua propriile decizii, a spus Gabriela Firea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top