Connect with us
A primit această poză de la soția lui și a decis să divorțeze imediat. Detaliul care l-a făcut să își iasă din minți

Știri

A primit această poză de la soția lui și a decis să divorțeze imediat. Detaliul care l-a făcut să își iasă din minți

Un soldat înrolat în armata americană era de ceva vreme departe de casă. Trecuseră luni de când el era plecat într-o țară străină și i se făcuse dor de soția sa.

El a hotărât să se folosească de internet și rețelele de socializare pentru a încerca să compenseze distanța față de nevastă.

La un moment dat într-o conversație avută cu femeia, bărbatul a observat ceva nefiresc într-o poză pe care aceasta i-o trimisese.

Soldatul a văzut că de sub pat se vedea o mână de bărbat, iar perechea de blugi ce se vedea în imagine nu părea a fi una pentru femei.

Nervos, s-a hotărât să divorțeze, dar nu s-a oprit aici. El a postat imaginea și povestea sa pe contul său de Facebook pentru a o face de râs pe fosta soție.

Te-ar putea interesa și: Zodii de femei predispuse la a fi înșelate

Norocul în dragoste nu este la fel pentru toți nativii zodiacului. În timp ce unele persoane au șansa de a găsi un partener fidel, altele au ghinionul de a da peste cineva infidel.

Astrologii sunt de părere că semnul zodiacal influențează dacă vei fi sau nu înșelat. Așadar, iată care sunt acele zodii de zodii de femei predispuse să fie înșelate.

Locul 3 – Pești

Nativele din zodia Pești au o predispoziție de a cădea în depresie și de a fi hipersensibile. În acele momente, ele au tendința de a neglija total relația de cuplu și de a-i scoate din sărite pe partenerii lor prin atitudinea negativistă și egocentristă pe care o afișează.

Mai sunt și cazurile în care femeia Pești dă dovadă de naivitate. Acest lucru face ca ea să găsească parteneri nepotriviți, care să o pot cuceri ușor doar cu ajutorul vorbelor. La fel de ușor, aceștia o vor înșela și îi vor frânge inima.

Locul 2 –  Capricorn

În general, femeia Capricorn este genul de persoană care nu își arată sentimentele. Adeseori poate părea de multe ori o persoană fără emoții, căreia nu prea îi pasă de trăirile celorlalți. Din acest motiv, partenerul poate simți că nu este iubit și va căuta să se refugieze în brațele altei persoane.

Totodată, femeia Capricorn dovedește uneori o încăpățânare exasperantă și o dorință de a avea dreptate în orice situație. Din această cauză, se ajunge des la conflicte cu partenerul, mai ales dacă acesta este și el o fire capricioasă.

Aceste conflicte duc la șubrezirea relației.

Locul 1 – Rac

Sensibila zodiacului, femeia Rac este cea mai predispusă la a fi înșelată. Sensibilitatea sa exagerată o va face deseori să intre în conflict cu partenerul, pentru că va vedea lucrurile altfel de cât sunt în realitate. Mai mult decât atât, femeia Rac poate fi foarte egocentrică.

Ea are momente când este atât de preocupată de propria viață, încât să nu mai acorde suficientă atenție partenerului de viață.

Din aceste motive, ea va fi înșelată. Marea problemă este că, fiind o fire foarte emotivă, va trece cu greu peste acest lucru și se va umple de resentimente.

Citește și: A băut o sticlă de whisky și apoi s-a sinucis. Despre cine este vorba

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top