Primul soț al Mihaelei Rădulescu, declarații incendiare: “Am prins-o cu…”

Ultimul update: luni 22 ianuarie 2018 17:11 Data publicării: luni 22 ianuarie 2018 17:11
Autor , în Știri

Mihaela Rădulescu a trecut prin mai multe mariaje eșuate, iar acum se pare că și-a găsit liniștea în brațele lui Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori, în 1989 cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat, numele ei de fată fiind Ţiganu.

Apoi, în 1997 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., iar ultimul mariaj a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat în 2008. Mihaela are împreună cu ultimul soţ un băieţel, Ayan.

După o poveste de dragoste trăită cu Dani Oțil, Mihaela Rădulescu s-a îndrăgostit de sportivul austriac Felix Baumgartner, cu care are acum o relație fericită.

Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei, spunea, în urmă cu ceva vreme, amintindu-și de mariajul cu vedeta Pro TV, că aceasta l-ar fi înșelat.

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme.

Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…

Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă”, a spus Bogdan, conform Libertatea.

Bogdan a iertat-o pe Mihaela și a continuat relația cu ea. După Revoluție, cei doi au făcut partajul.

Citește și: Lovitură dură pentru Principesa Margareta

Bogdan Rădulescu, primul soţ al Mihaelei Rădulescu, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la doi ani şi şapte luni de închisoare cu executare, în anul 2014, în dosarul în care este acuzat că a vândut bijuterii şi ceasuri contrafăcute.

Te-ar putea interesa și: De ce a plecat Mihaela Rădulescu de la Pro TV

Relația dintre Mihaela Rădulescu și Pro TV nu a fost însă, întotdeauna, la fel de bună ca acum. În urmă cu 16 ani, ea pleca de la postul de televiziune după ce emisiunile sale, ”Steaua ta norocoasă” și ”Familia de cinci stele”, nu reușiseră să adune prea mult public.

”Cred că publicul meu a fost dezamăgit. E foarte important să nu trăiești în compromis.

Am fost obișnuită să am o anumită cotă, iar acum am simțit că mă duc în jos, pentru că nu toată lumea a acordat aceeași atenție produsului Mihaela Rădulescu sau emisiunii mele”, a declarat vedeta într-un interviu acordat lui Marius Tucă la Antena 1, la scurt timp după plecare.

Am așteptat un format care nu mi s-a dat niciodată. Nu e treaba niciunei vedete de televiziune să scrie un format. Eu am făcut-o. Nu mai trebuie să inventăm mersul pe jos când l-au inventat alții.

Ce rezistă în România? Emisiunile care au format performant, verificat în afară”, a mai spus jurata de la Românii au talent.

La 16 ani distanță de la acel moment, relația dintre ea și postul de televiziune pare să fie una perfectă, dovadă că ea se află în juriul show-ului de succes.

Sursa: Huff.ro
Comentarii
 1. somoila , 19 ianuarie 2019 la 18:01

  Apoi,,mai fratioare,daca bar’bat’su nu i-a dat ce-i trebuia,ea,saraca s-a futarit cu altul…..CE era sa faca,nu?

 2. somoila , 19 ianuarie 2019 la 18:09

  Do’MNU’ CTP!….Febletzea matale,s-a cam futarit cam mult si va face pe ea in meciul cu Williams,Parol!

 3. Campeanu , 19 ianuarie 2019 la 18:11

  huooooo,cacanarilor!

 4. Constantin , 22 ianuarie 2019 la 15:14

  Il cheama Emilian nu “Elan”Schwarzerberg!

 5. alcomga , 23 ianuarie 2019 la 3:00

  Parashutooo!

 6. Ipse , 23 ianuarie 2019 la 11:18

  Nu cred asa ceva,Mihaela nu ar face asa ceva.Mihaela e o sfanta,o icoana.Railor!!!

 7. Mihai , 24 ianuarie 2020 la 0:57

  Ce face Faima și Banu din Om.O Femeie care a vrut să fie pe primul Loc.A iubit Oameni chear și pe cei însurați dar, sa fie foarte Bogați.Ca să- o ridice și pe ia pe Podium.

 8. ABDUL , 24 ianuarie 2020 la 1:23

  O femeie nesatula de p–ă. Cauta toata ziua,cat mai diverse!

 9. Florin , 24 ianuarie 2020 la 11:49

  Voi ce aveți grija altora: Aveți grijă de soțiile mamele și fiicele voastre.Vati întrebat de ce a făcut asta?O femeie nu o tii fidelă doar cu ….. are nevoie de înțelegere și compasiune.

 10. Florin , 24 ianuarie 2020 la 11:52

  Spuneți cum dracu scăpăm de corupție de parlamentari care dorm la ședințe că leafa merge.vorba lui Guță eu fac bani și stind degeaba