Connect with us
Principele Duda a vorbit despre starea Regelui Mihai: "E bine sa..."

Știri

Principele Duda a vorbit despre starea Regelui Mihai: „E bine sa…”

Principele Duda a vorbit despre starea Regelui Mihai. Majestatea Sa este in continuare sub atenta supraveghere a medicilor. Sotul Principesei Margareta s-a aratat destul de ingrijorat de evolutia starii regelui.

„Este ceva mai bine. Este din cand in cand la telefon cu succesorul tau. E bine sa fii precaut in astfel de cazuri”, a declarat recent Principele Duda, conform Romania TV. Regele Mihai a fost externat din clinica elvetiana unde a fost operat si a fost in recuperare in ultimele 17 zile. Potrivit unui comunicat al Biroului de Presa al Casei Regale, starea lui este stabila. Monarhul a fost operat de cancer la 94 de ani.

Marti, 15 martie, 2016, Biroul de Presa al Regelui Mihai a transmis urmatorul comunicat:

„Medicii au incuviințat ca Majestatea Sa Regele Mihai I sa fie externat astazi din clinica medicala de la Lausanne, dupa o internare de 17 zile.

Regele a ajuns la reședința privata, unde va continua sa fie sub observația echipei de medici de la clinica, alaturi de medicii de familie.

Ce mesaje au transmis Iliescu, Ciolos si Iohannis pentru Regele Mihai

A murit principele Johann Georg de Hohenzollern, urmas al Regelui Mihai

Starea generala a Regelui este stabila. Avand insa in vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul și procesul de recuperare vor fi de lunga durata și vor necesita o atenta supraveghere.

Pentru zilele urmatoare, Principesa Elena va continua sa fie alaturi de Regele Mihai I și Regina Ana, parinții sai.

O echipa de angajați ai Casei Majestații Sale Regelui, detașați in Elveția, sunt alaturi de Majestațile Lor la reședința privata. Custodele Coroanei este in contact permanent cu Majestațile Lor și cu echipa de medici.

Alteța Sa Regala iși va continua angajamentele publice in țara, urmand sa se intoarca in Elveția curand, pentru a revedea pe Majestațile Lor.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top