Principele Nicolae, mesaj sfasietor dupa moartea Reginei Ana

02.08.2016
Principele Nicolae, mesaj sfasietor dupa moartea Reginei Ana

Principele Nicolae a transmis un mesaj sfasietor dupa decesul bunicii sale, Regina Ana, prin intermediul contului personal de Facebook.

„Astazi este o zi foarte trista pentru noi toți. Zilele acestea, m-am gandit mereu la bunicii mei, dar astazi, mult mai mult la bunica mea. Am o poza cu ea pe pervazul ferestrei de cand eram copil. In fiecare dimineata, aceasta fotografie imi reaminteste, de fiecare data, ca mi-a fost cea mai mai apropiata persoana in copilaria mea. Bunica mea, o Mare Doamna, pe care mereu am admirat-o pentru inima ei imensa, pentru opiniile sale puternice, pentru personalitatea si incapațanarea care i-au dat puterea de a-si spune opiniile si de a fi sprijinul de care bunicul meu a avut atat de multa nevoie. Bunica mea iubita, prietena mea draga, nu vei fi niciodata uitata si multi te vor regreta. Dumnezeu sa te odihneasca!”, a scris Nicolae de Medforth-Mills pe pagina personala de Facebook.

Citeste si: Emotionant! Ultima imagine cu Regele Mihai si Regina Ana FOTO

Citeste si: Ultimul gest al Regelui Mihai pentru Regina Ana

Lui Nicolae de Medforth-Mills i-au fost retrase titlul si calificativul, fiind exclus din linia de succesiune la tronul Romaniei, printr-un document semnat in luna august a anului 2015.

Regina Ana a incetat din viata luni, 1 august 2016, la un spital din Elvetia. Alteta Sa avea 92 de ani.