Principesa Margareta, anunț despre tănârul care a îngenuncheat la catafalcul Regelui Mihai

Mihai Cristian
24.01.2018
Principesa Margareta, anunț despre tănârul care a îngenuncheat la catafalcul Regelui Mihai

Familia Regală a României a luat atitudine față de Vlad. Vlad este liceanul care a înghenuncheat în fața catafalcului Regelui Mihai I la Sala Tronului, în Palatul Regal din București.

Familia Regală a României a postat pe Instagram fotografia cu Vlad, liceanul care a inghenuncheat în față catafalcului Regelui Mihai I.

Casa Regală a decis ca adolescentul să fie chemat la Palatul Elisabeta.

Astfel, Casa Regală a anunțat că adolescentul a fost invitat, marți, la Palatul Elisabeta de către Majetatea Să Margareta și Principele Radu.

”Vlad, liceanul care a inghenuncheat în față catafalcului Regelui Mihai I la Sala Tronului, în Palatul Regal din București, s-a numărat printre invitații Majestății Sale Margareta și ai Principelui Radu la Palatul Elisabeta ieri, 23 ianuarie 2018, în ajunul Zilei Unirii”, este mesajul postat pe pagină oficială de instagram a Familiei Regale a României.

Scena a avut loc loc la Sala Tronului, în Palatul Regal din București

Adolescentul care a îngenuncheat la catafalcul Regelui Mihai este elev în clasa a X-a la Colegiul “Sfântul Sava” din capitală. Tot la această școală a învățat și Regele Mihai.

Vlad Dragne este numele băiatului care a reușit să emoționeze întreaga țară cu gestul făcut în fața sicriului cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai.

Într-un interviu acordat TVR, acesta a explicat cu modestie ce a însemnat gestul său

„Am făcut ce am simțit. Mi s-a părut un gest normal. În fața unor oameni merită să îngenunchezi. Regele fără îndoială a fost unul dintre ei”, a transmis Vlad.

Tânărul a povestit că vestea morții Regelui l-a determinat să caute mai multe informații despre Majestatea Sa.

„Atunci când a stat cele trei zile, mi s-a părut atât de impresionant pentru că și-a păstrat promisiunea, chiar atunci când un milion de oameni i-au cerut să nu o facă, pentru că știa că pe termen lung repercusiunile vor fi negative”, a explicat băiatul.

Citește și Parastas de 40 de zile pentru Regele Mihai. Mesajul transmis de Principesa Margareta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *