Principesa Margareta, mesaj emotionant dupa moartea Reginei Ana

20.08.2016
Principesa Margareta, mesaj emotionant dupa moartea Reginei Ana

Principesa mostenitoare Margareta transmite, la aapte zile de la inmormantarea Reginei Ana, un mesaj in care le multumeste romanilor care au fost alaturi de familia regala.

Citeste si: Emotionant! Ultima imagine cu Regele Mihai si Regina Ana FOTO

Citeste si: Ultimul gest al Regelui Mihai pentru Regina Ana

„Acum, la sapte zile de la insotirea mamei mele, Regina Ana, pe ultimul sau drum, doresc sa va adresez din inima, fiecaruia dintre cei care ne-ati stat alaturi, calde multumiri. Tuturor celor care ati trimis mesaje de condoleante, celor care ati aprins o lumanare si ati adus o floare, tuturor celor care ati varsat o lacrima si celor care v-ati indreptat cu gandul catre familia noastra, va trimit recunostinta. Ne-ati insotit, pe surorile mele si pe mine, in acesta calatorie a durerii. Si ne-ati ajutat sa fim mai puternice”, transmite Principesa Margareta, intr-un mesaj postat, sambata, pe Facebook.

Ea spune că funeraliile Reginei Ana au pus impreună, sub semnul Coroanei, Romania si Republica Moldova, Biserica Ortodoxa si cea Catolica, sufletele si nazuintele romanilor din intreaga lume.

„Cu totii am fost, in aceste zile, in comuniune, mandri, indrurerati si inaltati spiritual. Cu ani in urma, tatal meu spunea ca cea mai frumoasa coroana regala este increderea si dragostea romanilor. Regina Ana a fost un exemplu de devotament fata de Rege si Natiune. Iubirea, respectul si admiratia cu care romanii au condus-o pe ultimul drum ne dau sporita speranta pentru viitor”, adauga Custodele Coroanei romane.

Regina Ana, in varsta de 92 de ani, a murit in 1 august si a fost inmormantata in 13 august, la Curtea de Arges.

Necropola Regala de la Catedrala Arhiepiscopala din Curtea de Arges unde se afla mormantul Reginei Ana va fi deschisa publicului incepand de sambata, pana la parastasul de 40 de zile, fiind oficiate slujbe in fiecare zi, a declarat, vineri, pentru News.ro, consilierul eparhial Caliopie Ichim, responsabil de sectoarele economic-financiar si constructii bisericesti din Arhiepiscopia Argesului si Muscelului.

Sursa foto:pressalert.ro