Connect with us
Prințul Paul trebuie să plătească o taxă de timbru de 2 milioane de euro, sau procesul s-ar putea termina înainte de a începe

Știri

Prințul Paul încearcă să obțină castelul Peleș de la Regele Mihai I

Prințul Paul vrea să obțină castelul Peleș, aflat acum în proprietatea regelui Mihai I. Nepotul lui Carol al II-lea a deschis un proces de succesiune, într-o ultimă încercare de a obține o parte din castelul Peleș, dar trebuie să plătească o taxă de timbru în valoare de două milioane de euro.

Deschiderea procesului de succesiune va fi decisă azi de Judecătoria Sectorului 2, informează stirileprotv.ro.

Miza procesului deschis de prințul Paul împotriva unchiului său, nu este reprezentată doar de respectivele proprietăți. Acesta este implicat, alături de Remus Truică, într-un dosar în care este acuzat că a dat mită, pentru a obține retrocedarea Fermei Regale Băneasa și a pădurii Fundul Sacului din Snagov.

Dacă prințul Paul va reuși să convingă instanța că poate revendica aceste proprietăți în calitate de succesor, va putea folosi acest lucru în dosarul retrocedărilor.

Prințul Paul trebuie să plătească o taxă de timbru de 2 mil. euro

Pentru a putea începe procesul, prințul Paul trebuie să plătească o taxă de timbru de 2 milioane de euro. Acesta a cerut însă să fie scutit și statul să îi acorde ajutor public judiciar, deoarece bunurile sale sunt puse sub sechestru. Cererea aceasta i-a fost însă respinsă.

Citește și: Beny Steinmetz, arestat în Israel. Miliardarul este cercetat de DNA în dosarul „Ferma Băneasa”

Singurele variante pe care prințul le are acum sunt fie ca instanța să accepte plata în rate, fie să fie de acord ca taxa să fie achitată la finalul procesului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top