Proba obscenă prin care au trecut elevii la un bal al bobocilor din Cluj! Ce spune directoarea liceului

25.10.2017
Proba obscenă prin care au trecut elevii la un bal al bobocilor din Cluj! Ce spune directoarea liceului

Este scandal mare în învățământul din Cluj, după un bal al bobocilor în cadrul căruia participanții la concursul de miss și mister au pus în scenă o probă obscenă.

Elevele, care nu au mai mult de 15 ani, au trebuit să mimeze un act sexual oral cu o banană, pusă între picioarele băieților. Imaginile au apărut pe Facebook și au stârnit un val de revoltă, foarte mulți întrebându-se cum au putut permite profesorii așa ceva.

Potrivit Monitorului de Cluj, imaginile au fost surprinse la Colegiul Tehnic de Comunicații Augustin Maior Cluj-Napoca, iar balul a avut loc pe 20 octombrie.

Imaginile au fost urcate pe Facebook de o participantă la bal, care a spus în descriere că „a fost nebunie”.

Directoarea Colegiului Tehnic de Comunicații Augustin Maior Cluj-Napoca, Angela Roșca, spune că „școala nu a organizat și nu organizează astfel de manifestări nici în școală, nici în afara ei având în vedere dificultatea asigurării securităţii elevilor într-un mediu privat”. Mai mult, Colegiul Tehnic de Comunicaţii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca a declanşat o anchetă după apariția fotografiilor de la Balul Bobocilor.

„Vom desfăşura o anchetă, o analiză, vom convoca Colegiul Profesoral. Vă pot spune că în numele acestei instituţii, sub egida acesteia nu a fost organizată nicio astfel de manifestare, nicio acţiune de gen Balul Bobocilor. La acea manifestare nu a participat sub nicio formă niciun cadru didactic şi noi de ani de zile nu organizăm în numele şcolii aşa ceva, părinţii ştiu, elevii ştiu. În mediul privat ce face fiecare… Am constatat de ani de zile că într-un mediu privat, într-un club privat, şcoala nu poata asigura paza şi ordinea, poate scăpa situaţia de sub control”, a spus directorul colegiului, Doina Angela Roşca.

Inspectoratul şcolar susţine însă că fiind un eveniment privat, nu are cum să intervină şi susţine că răspunzători sunt organizatorii. Altfel spus, comitetul de părinţi.

Citește și: Scandal la LOTO! O bilă extrasă avea două numere pe ea! Ce s-a întâmplat până la urmă