Connect with us

Știri

Problema care îi încurcă pe adulți! Care este rezultatul ecuației?

Este timpul pentru o mică problemă! O simplă ecuație, care are la bază principii matematice învățate de copiii din școala primară, reușește să pună în încurcătură un număr serios de adulți. Tu poți să rezolvi corect ecuația?

Despre ce este vorba? Ei bine, este vorba despre o ecuație care, la prima vedere, pare foarte simplă! Folosește numai numere mici și, teoretic, nu ar trebui să fie cine știe ce să îi dai de cap. Doar că există ceva menit să pună oamenii în încurcătură și acum depinde dacă te prinzi sau nu…

Privește atent imaginea de mai sus și încearcă să rezolvi ecuația cât mai repede, fără să stai prea mult pe gânduri. Apoi, mergi mai jos și vei găsi rezultatul, pentru a afla dacă i-ai dat de cap cu brio.

Gata? Hai la rezultat!

Rezultatul ecuației. Te-ai prins?

Dacă la finalul calculului ai ajuns la numărul 22, atunci felicitări! Înseamnă că ai reușit să rezolvi cu brio problema buclucașă.

Încurcătura stătea în singurul element diferit din ecuație, respectiv înmulțirea cu zero. Există mulți oameni care uită că înmulțirea se face prima și care ajung să înmuțească tot ce au adunat până la acel punct cu zero, ajungând astfel la un rezultat greșit.

Sunt Adrian Ioan si de mai bine de 5 ani sunt editor la HUFF. Pasionat de presa din adolescenta, am acumulat 14 ani de experienta la Pro Tv, Realitatea, Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top