Connect with us
Probleme cu glanda tiroida se pot ascunde in spatele unor simptome precum oboseala cronica, exfolierea unghiilor sau caderea parului.

Știri

Probleme cu GLANDA TIROIDA. Simptome si tratamente naturiste

In spatele unor probleme precum oboseala cronica, exfolierea unghiilor sau caderea parului se poate ascunde o problema grava de sanatate.

In spatele unor probleme precum oboseala cronica, exfolierea unghiilor sau caderea parului se poate ascunde o problema grava de sanatate.

Tiroida este una dintre cele mai importante ale corpului, iar atunci cand nu functioneaza corespunzator, pot aparea multe probleme de sanatate. Multe femei care au ajuns la doctor din cauza problemelor cu glanda tiroida s-au plans ca se simt tot timpul obosite, parul le cade, au probleme cu somnul, iar unghiile le sunt exfoliate.

Un studiu ingrijorator estimeaza ca 1 din 8 femei vor dezvolta probleme cu glanda tiroida de-a lungul vietii.

Dereglarile legate de glanda tiroida afecteaza de 7 ori mai multe femei decat barbati. Acest lucru se intampla deoarece tiroida este in stransa legatura cu ovarele, iar atunci cand nivelul estrogenului este in crestere, activitatea acestei glande depaseste normalul. Fluctuatiile hormonale au un mare impact asupra tiroidei.

Citeste si: Reseteaza-ti glanda tiroida si activeaza-ti metabolismul cu ajutorul acestor sfaturi

Tulburarile glandei tiroide au un impact foarte mare asupra nivelului de energie si a starii de spirit.  Hipotiroidismul te face sa te simti obosita, lenta si deprimata. Hipertiroidismul poate cauza anxietate, probleme de somn, neliniste si iritabilitate.

Daca suspectezi probleme ale glandei tiroide, cum ar fi hipertiroidismul sau hipotiroidismul, iti recomandam sa mergi cat mai repede la medic.

Exista cateva remedii naturiste care te pot ajuta in atenuarea problemelor cu tiroida.

Apasa aici pentru a citi in pagina urmatoare tratamente naturiste pentru tiroida.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top