Connect with us

Știri

Probleme de sanatate pentru Marcel Pavel! Ce a patit artistul

Cantaretul Marcel Pavel a declarat ca are probleme de sanatate, ca urmare a programului aglomerat pe care l-a avut in ultima vreme.

Marcel Pavel a afirmat ca a trecut printr-o perioada plina de evenimente si concerte, lucru care a dus la oboseala coardelor vocale.

”Am trecut printr-o perioada mai ciudatica, am avut evenimente multe, concerte si am avut si probleme de sanatate: oboseala coardelor vocale. Ca remediu: repaus vocal, medicamentatie recomandata de medic, specifica, ulterior repausului vocal, exercitii de emisie a sunetului corecte. Adica este o intreaga terapie vocala. Si este greu, mai ales dacă ai si piese care solicita foarte mult aparatul vocal. La mine, nu au efect leacurile babesti, nu functionează, am folosit aerosol. Daca nu urmezi acest tratament, risti sa devii disfonic, adica sa fii tot timpul ragusit, mai este si un reflux gastric, iar acidul acela te termină!”, a spus cantaretul intr-o emisiune de la Antena Stars.

Artistul a recunoscut ca mai are o problema care ii provoaca disconfort atunci cand canta si care ar putea fi rezolvata chirurgical.

”Eu am un punct de grasime pe coarda vocala si s-ar putea sa fie o interventie. Nu stiu. Dar nu vreau sa fac o stire din asta. Am luat mereu pauza cand a fost nevoie, la sfatul medicului. O sa merg și la un doctor din strainatate sa fac investigatii. E un punct de grasime pe coarda vocala, care ma impiedica la cantat si trebuie eliminat. Nu e vreun nodul sau polip, e o aditie adipoasa, cum se spune stiintific. Se elimina prin laser, se recomanda laserul…”, a mai spus Marcel Pavel.

foto: enational.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top