Connect with us
Probleme la metrou, luni dimineață. Un sistem de siguranță s-a defectat

Știri

Probleme la metrou, luni dimineață. Un sistem de siguranță s-a defectat

Probleme la metrou în această dimineață. Mii de călători au de suferit de la primele ore ale dimineții. Pe magistrala 3, între Izvor și Timpuri noi un sistem de siguranță s-a defectat, iar circulația este îngreunată, anunță Antena3.ro.

Toate trenurile au întârzieri și circulă cu 5-10 kilometri pe oră, potrivit unor surse.

Probleme și în zona Grozăveși – Basarab, din cauza unui tramvai defect

Bucureștenii care au fost nevoiți să treacă luni dimineață prin zona Grozăvești-podul Basarab au avut parte de o aglomerație mult mai mare decât de obcei, din cauza unei defecțiuni la un tramvai de pe linia 35.

„Pe bd. Vasile Milea înainte de intersecția cu bd. Iuliu Maniu, un tramvai din linia 35 este defect. Blocare la o parte din vagoanele liniilor 1, 11 și 35, sens bd.Timișoara”, a informat STB pe contul de Twitter.

Au fost probleme și pe 24 ocrombrie la metrou în București, pe magistrala M2, lucru care a provocat aglomerație mare în stații și frustrări din partea călătorilor.

Citește și: Grevă la metrou! Când ar putea să fie suspendată circulația metrourilor

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2, Berceni – Pipera, s-a desfăşurat cu dificultate miercuri dimineaţa după defectarea unui macaz în zona staţiei Constantin Brâncoveanu.

„Informăm publicul că astăzi, 24.10.2018, la ora 08:20, în apropierea staţiei de metrou Constantin Brâncoveanu, s-a defectat un macaz. Pe Magistrala a 2-a, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulaţie obişnuit.

Echipele de intervenţie Metrorex au lucrat pentru remedierea defecţiunii şi reluarea circulaţiei. La acest moment circulaţia se desfăşoară în condiţii normale. Călătorii au fost informaţi prin sistemul de sonorizare din staţiile şi în trenurile de metrou”, precizează Metrorex.

Pe de altă parte, călătorii care s-au aflat miercuri dimineaţa în staţiile de metrou sau în trenurile de metrou afirmă că circulaţia a fost blocată aproape o oră.

„Ora 8.50 dimineaţa. Metroul nu a mai venit de la 8.25. Niciun metrou în niciun sens. Staţia Tineretului arată ca Unirii în dimineţile bune”, scrie un călător pe pagina de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top