Connect with us
Radu Beligan continua sa joace in spectacole, chiar si la varsta de 97 de ani. Maestrul are, insa, niste probleme de sanatate.

Știri

Probleme pentru Radu Beligan! Ce a patit maestrul

Radu Beligan continua sa joace in spectacole chiar si la 97 de ani, insa ultimele vesti despre starea sa de sanatate nu sunt cele mai bune.

Radu Beligan continua sa joace in spectacole chiar si la 97 de ani, insa ultimele vesti despre starea sa de sanatate nu sunt cele mai bune.

Radu Beligan avea sapte spectacole in aceasta luna. Doua au fost jucate, insa restul au fost anulate dupa ce maestrul a acuzat cateva probleme de sanatate.

Citeste si: A murit un nume mare al teatrului romanesc

Surse din cadrul echipei sale au declarat pentru ziarulring.ro ca Radu Beligan are probleme, insa nu sunt unele foarte grave. „S-au anulat spectacolele si inca nu stim cand le vom relua. Maestrul are mici probleme cu vocea, a facut niste analize medicale, dar am decis sa anulam spectacolele si pentru a-l proteja, dar si din respect pentru public. Nu este nimic grav, dar e mai bine sa fim precauți, mai ales ca are o varsta si este mai sensibil”, au spus sursele.

Maestrul a mai avut probleme de ordin medical in ultimii ani, iar in noiembrie 2015 a trecut printr-o interventie la spitalul „Elias” din Bucuresti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top