Știri

Procurorul Mircea Negulescu, audiat la Parchetul General

Procurorul Mircea Negulescu a ajuns în dimineață la sediul Parchetului General pentru a fi audiat de procurori. Asta după ce la începutul săptămânii, procurorul Negulescu s-a prezentat la sediul PG pentru a ridica o copie a dosarului.

Acesta a afirmat că se apără singur, că nu are avocat şi că e pregătit de o eventuală confruntare cu familia Cosma.

Cercetările în acest caz au fost demarate după ce fostul deputat Vlad Cosma a prezentat public mai multe înregistrări cu Lucian Onea și Mircea Negulescu, acuzându-i că au falsificat probe şi că au constrâns martori să dea diferite declaraţii.

Parchetul General a anunţat că fostul şef DNA Ploieşti Lucian Onea şi Mircea Negulescu sunt cercetaţi penal sub acuzaţia de participaţie improprie, sub forma complicităţii, la săvârşirea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Mircea Negulescu, zis „Portocală”, fost procuror DNA a venit și luni, la Parchetul General.

Mircea Negulescu este cercetat penal alături de fostul şef DNA Ploieşti Lucian Onea

El a declarat că a ridicat o copie a dosarului în care este cercetat alături de fostul său şef de la Ploieşti, Lucian Onea, şi de Alfred Savu, în urma dezvăluirilor făcute de fostul deputat Vlad Cosma care i-a acuzat de falsificarea unor probe.

Mircea Negulescu, zis „Portocală”, s-a prezentat, luni, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), pentru a ridica o copie a dosarului în care este cercetat penal, alături de fostul şef DNA Ploieşti Lucian Onea sub acuzaţia de participaţie improprie, sub forma complicităţii, la săvârşirea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Cercetările au fost demarate după ce fostul deputat Vlad Cosma a prezentat public mai multe înregistrări cu cei doi magistraţi, acuzându-i că au falsificat probe şi că au constrâns martori să dea diferite declaraţii.

Citește și Un ministru al Cabinetului Dăcnilă, audiat la Parchetul General

În fața Parchetului General, Negulescu a declarat că se apără singur, că nu are avocat şi că e pregătit de o eventuală confruntare cu familia Cosma.

„Am solicitat nişte copii, ca să mă pot apăra. Nu (mi-am angajat un avocat -n.r.). Mă apăr singur, da”, a declarat „Portocală”, la ieşirea din Parchetul General.

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More