Connect with us

Știri

Profeția cumplită a Sfântului Serafim din Vârița: „Va fi antecameră împărăției lui Antichrist!”

Sfântul Serafim din Vârița este unul dintre cei mai importanți sfinți ai Bisericii Ortodoxe Ruse, fiind prăznuit în data de 21 martie. El a ajuns cunoscut pentru profețiile sale, împlinite după moartea sa.

Stareţul Serafim din Vâriţa (numele laic Vasili Nikolaevici Muraviov, 1866–1949) a fost canonizat în 1998 și a rămas cunoscut pentru profețiile sale care s-au adeverit.

El a profețit cel de-al doilea Război Mondial și renașterea credinței în Rusia, după perioada comunistă. Una dintre prezicerile sale este mai înfiorătoare decât celelalte.

”Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată în bucăți. La început, o vor împărți, iar apoi vor începe să jefuiască bogățiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei și va da partea ei răsăriteană, până la o vreme, în stăpânirea Chinei.

Extremul Orient îl vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia o vor lua chinezii, care vor veni în Rusia.

se vor face căsătorii mixte, iar în final, prin viclenie și perfidie, vor lua teritoriul Siberiei, până la Urali.

Când China va voi să treacă mai departe, Occidentul se va opune și nu va permite.

Multe țări se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezistă, pierzând o mare parte din pământurile sale.

Acesta este războiul despre care spune Sfânta Scriptură și proorocii că va deveni pricină pentru unirea întregii omeniri.

Oamenii vor înțelege că nu se poate trăi așa pe mai departe, fiindcă tot ce este viu va pieri, și vor alege un guvern unic, care va fi antecameră împărăției lui Antichrist.

Apoi vor începe prigoanele asupra creștinilor; când, în adâncul Rusiei, vor ieși primele eșaloane din orașe trebuie să se grăbească cineva să iasă între primii, căci mulți dintre cei ce vor rămâne vor pieri”, a prezis Sfântul Serafim din Vâriţa, conform realitatea.net.

Te-ar putea interesa și: Cu 5 zile înainte de a-și da duhul, părintele Iustin Pârvu a prezis ASTA: “Mai sunt 12 luni și…

Monahia Fotini, una dintre măicuțele care au avut grijă de Părintele Iustin Pârvu înainte ca acesta să moară, a dezvăluit ultima profeție a marelui duhovnic român.

Monahia Fotini s-a îngrijit de părintele Iustin în perioada în care starea acestuia devenise critică. Maica a relatat în revista “Atitudini”, publicație a Mănăstirii Petru Vodă, ultimele vorbe ale acestuia, înainte de a-și da duhul.

„Cu 5 zile înainte de a-și da duhul, a fost ceva mai bine, parcă își revenea și prinsese ceva putere. În această ultimă perioadă toți ucenicii mai apropiați au luat un ultim cuvânt de învățătură de la părintele, un ultim sfat”.

Măicuta a spus că l-a întrebat o problemă care o frămanta demult, o întrebare pe care până atunci s-a ferit să i-o pună în mod tranșant de teama posibilelor reacții dure.

„Părinte, ce să facă o mamă care are un copil bolnav în stare critică și este necesară o intervenție chirurgicală, pentru că altfel ar muri?”, a întrebat măicuta.

Părintele i-a răspuns cu un ton foarte grav, ridicând din mâini în semn de protest.

„Nu, să nu îl lase să moară. Eu nu îmi pot asuma această decizie.

Dar fiecare să facă după conștiință și puterea lui. Cât puteți luptați împotriva lor cu toată forța și unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul.

E vorba însă că mai sunt 12 luni, 12 luni de libertate și vine urgie”, a spus părintele Iustin Pârvu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top