Connect with us
Secretele de la Fatima reprezintă unul dintre cele mai mari mistere ale lumii creștine. Iată ce le-ar fi transmis Fecioara Maria unor copii.

Știri

Profeția de la Fatima, cel mai bine păstrat secret. Ce le-a arătat Fecioara Maria unor copii

Fecioara Maria s-ar fi arătat în anul 1917 unor copii pe un câmp din Portugalia, la Fatima. Atunci, Maica Domnului ar fi dat mai multe avertismente, iar unele dintre ele au fost păstrate secrete până în ziua de azi.

Lucia Dos Santos era unul dintre copiii prezenți la arătarea Fecioarei Maria. Ea s-a călugărit și a transcris secretele pe care Maica Sfântă i le-ar fi transmis.

Sunt trei secrete de la Fatima despre care s-a vorbit. Primul se referă la o viziune a Iadului, al doilea vorbește despre al Doilea Război Mondial, iar al treilea dintre ele prezintă o viziune apocaliptică.

Cel de-al treilea secret este și cel mai controversat. Inițial, Lucia nu a vrut să dezvăluie conținutul acestuia, decât după anul 1960, menționând că aceasta ar fi dorința Fecioarei și că secretul va fi înțeles mai bine astfel. Vaticanul a păstrat, însă, cel de-al treilea secret până în 26 iunie 2000.

Iată secretul scris de Lucia Dos Santos:

Am văzut în partea stângă a Stăpânei noastre, puțin mai sus, un Înger cu o sabie de foc în mâna stângă.

Scânteind, aceasta emitea flăcări care se părea că vor incendia lumea; dar ele se stingeau în contact cu splendoarea care ieșea din mâna dreaptă a Stăpânei Noastre în direcția lui: arătând pământul cu mâna sa dreaptă.

Îngerul spuse cu o voce puternică: Pocăință! Pocăință! Pocăință!

Și văzurăm într-o lumină imensă care este Dumnezeu: «ceva asemănător felului în care se văd persoanele în oglindă când trec prin fața ei» un Episcop îmbrăcat în alb «am avut presentimentul că este Sfântul Părinte».

Diferiți alți Episcopi, preoți, călugări și călugărițe urcând pe un munte abrupt, în vârful căruia era o Cruce mare din trunchiuri neprelucrate, de parcă ar fi fost din stejari de plută cu scoarță cu tot;

Sfântul Părinte, înainte de a ajunge aici, traversa un oraș mare pe jumătate în ruină, și aproape tremurând, cu pas șovăitor, copleșit de suferință și de durere, se ruga pentru sufletele cadavrelor întâlnite în cale;

Ajuns în vârful muntelui, prosternat în genunchi la piciorul Crucii mari, el fu ucis de un grup de soldați care au tras de mai multe ori cu arme de foc și cu săgeți, și în același fel muriră unii după alții ceilalți Episcopi, preoți, călugări și călugărițe și diverși laici, bărbați și femei din clase și categorii sociale diferite.

Sub cele două brațe ale Crucii se aflau doi îngeri, fiecare cu o stropitoare de cristal în mână în care strângeau sângele Martirilor și cu acesta udau sufletele care se apropiau de Dumnezeu.

Citește și: Profeția ascunsă din Biblie care anunță APOCALIPSA: Ce se va întâmpla cu Soarele și Luna

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top