Connect with us
O altă profeție, care se presupune că ar anunța sfârșitul lumii, s-a adeverit. Autorul este celebrul Nostradamus.

Știri

PROFEȚIE zguduitoare! Dacă se împlinește, va fi DEZASTRU

Părintele Arsenie Boca a fost unul dintre cei mai mari vizionari pe care i-a avut România, de aceea sumbra profeție că un oraș va fi șters complet de pe hartă ne dă fiori. Părintele era de părere că acest dezastru se va petrece întrucât oamenii acelui oraș vor fi plini de păcate, întocmai ca cei din Sodoma și Gomora.

Profeția făcută în anii ’40 se referă la București, capitala României, și ca încadrare, în secolul al XXI-lea.

Perspectiva este sumbră, întrucât unele dintre profețiile părintelui Arsenie Boca s-au îndeplinit întocmai cum au fost rostite sau pictate. El a prevăzut cele două mari cutremure care au lovit Bucureștiul în secolul al XX-lea, definite de el ca ”cele două ouări”. Se va produce și o a treia, care va pune orașul la pământ.

Potrivit sursei citate, pe lângă această profeție uimitoare, Arsenie Boca a mai prezis și sfârșitul comunismului și începutul unei ere mult mai rea, în care ororile vor fi și mai mari.

1 Comment

1 Comment

  1. Mihai

    2017-08-25T22:59:23+03:00 at 22:59

    E o lume a prezicerilor,Arsenie nu a fost un sfint asa ca mai usor cu aceste preziceri daca e vorba de plata pt pacate atunci trebuie distrusa intreaga lume,toti sint mari sfinti cu mintea intunecata,vorbe pt fraieri

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top