Connect with us

Știri

Profețiile de la radio din anul 1945. Multe dintre ele s-au adeverit. Ce urmează până în anul 2045 – VIDEO

O înregistrare radio de acum aproape un secol le dă mari bătăi de cap internauților. Profețiile făcute acum 73 de ani sunt puse la îndoială de mulți dintre cei care au văzut clipul de mai jos, însă alții cred că clarviziunile făcute erau cât se poate de logice cu toate că multe dintre tehnologiile pe care le avem azi nu puteau fi nici măcar imaginate în 1945.

Înregistrarea de mai jos este de la un post englez și a fost făcută pentru o emisiune în anul 1945. Prezentatorul spune că putem reasculta caseta peste 100 de ani în 2045 pentru a da veridicitate profețiilor făcute despre viitor. Iată ce a spus atunci!

„Bună ziua doamnelor și domnilor. Astăzi vom dezbate următoarea temă: Viitorul. Ce ne rezervă viitorul? Astăzi vom face câteva preziceri.

Poate cândva oamenii vor verifica aceste preziceri. După cum știți, suntem în anul 1945. Peste 100 de ani vom fi în 2045. E greu să îți imaginezi cum va arăta lumea peste 100 de ani.

Uitați-vă cât s-a schimbat lumea în ultimii 100 de ani. În 1845, conceptul de mașină zburătoare părea ridicol (n.r.: se referă la faptul că între timp oamenii au inventat avionul). Ținând cont de asta, ascultați prezicerile pentru următorii 100 de ani.

În 100 de ani, oamenii vor păși pe alte corpuri cerești (n.r.: lucru care s-a și întâmplat odată ce americanii au pășit pe Lună) cum ar fi Luna și planeta Marte.

Omul obișnuit își va primi știrile printr-o varietate de surse. Companiile nu vor mai avea monopol în ceea ce privește știrile și divertismentul.

În 100 de ani, televizoarele vor fi mult mai mici. Vor deveni atât de mici încât s-ar potrivi chiar în ecranul ceasului nostru de mână.

Vor fi camere de filmat la fiecare colț de stradă”, sunt câteva dintre lucrurile prezise.

Cel mai probabil videoclipul de mai jos este fake, însă nu putem ști nici asta. Cu toate acestea, credeți că anumite persoane puteau ști cu 100 de ani în urmă ce avea să se întâmple în zilele noastre?

Dacă nu se deschide videoclipul, apasă aici

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top