Connect with us
Program Auchan de Paște 2020

Știri

Program Auchan de Paște 2020

Lanțul de magazine Auchan a publicat pe site-ul lor oficial programul special pentru zilele de Paște. Magazinele Auchan vor avea un program modificat în perioada 16-20 aprilie 2020.

Program Auchan de Paște 2020

Declarația Auchan este:

„Hipermarketurile și supermarketurile Auchan, precum și magazinele de proximitate MyAuchan independente vor avea în acest an un program special de Paște diferit față de anii trecuți. Astfel, având în vedere multiplele eforturi depuse de angajați în acestă perioadă pentru a asigura buna aprovizionare a magazinelor, umplerea rafturilor, tratarea fluxurilor crescute, întărirea condițiilor de igienă și siguranță sanitară etc., compania a decis că nu doar în prima zi, ci și în a doua zi de Paște, magazinele Auchan să fie închise în toată țara, oferind astfel întregului personal din magazine posibilitatea de a petrece mai mult timp cu familia și de a se odihni”, au anunțat pe site.

Program Auchan de Paște 2020. În zilele de joi și vineri, atât magazinele Auchan și MyAuchan vor funcționa după un program normal, adică între 08:00 – 21:00. Excepție fac magazinele Auchan Cotroceni care va funcționa între 08:00 -20:00.

De asemenea, Auchan Obor este deschis de luni până sâmbătă în interval 08:00- 21:00. Duminica vor avea program 08:00 – 18:00.

Sâmbătă, în data de 18 aprilie, magazinele Auchan vor avea un program redus, de la 08:00 – 18:00.

Duminică, în data de 19 aprilie, toate magazinele Auchan vor fi închise. Luni, 20 aprilie, a doua zi de Paște, magazinele vor fi în continuare închise.

Există și magazine MuAuchan care au de obicei un program nonstop si care vor funcționa după program normal în zilele de Paște. În benzinăriile Petrom, aceste magazine vor fi deschise chiar și în aceste zile după programul stațiilor Petrom: 0-24. O excepție face stația din București, dr. Herescu ce funcționează zilnic în interval orar 06:00 – 22:00.

Începând cu data de 21 aprilie, toate magazinele vor reveni la programul normal pe care îl au în prezent. De asemenea, în ce privește serviciul de livrare, toate comenzile online ce vor fi plasate în perioada 17-20 aprilie vor începe să fie livrate din ziua de 22 aprilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top