Connect with us
Program bănci 23 și 24 ianuarie 2017: Ce program au BCR, BRD, Raiffeisen, Banca Transilvania în zilele de luni și marți.

Știri

PROGRAM BĂNCI 23 și 24 IANUARIE 2017

Program bănci  23 și 24 ianuarie 2017. Agențiile bancare din România sunt închise în data de 24 ianuarie 2017. Excepție fac anumite unități bancare din centrele comerciale.

Totodată, în ziua de 24 ianuarie, unităţile poştale vor fi închise. În schimb, în ziua de 23 ianuarie, acestea vor funcţiona normal.

În ceea ce privește ziua de 23 ianuarie, băncile au program normal.

Programul băncilor în cele două zile libere

Unităţile bancare BCR, BRD, Banca Transilvania, Bancpost, Unicredit şi Raiffeisen vor fi închise în 24 ianuarie, cu excepţia unităţilor din centrele comerciale. În ziua de 23 ianuarie, ele vor funcționa după orarul prestabilit.

”Ziua de 24 ianuarie este zi nelucrătoare în unităţile Raiffeisen Bank, cu excepţia agenţiilor din mall-uri, hypermarket-uri şi reţeaua Selgros”, se arată într-un comunicat al băncii.

Zilele de 23 și 24 ianuarie sunt zile libere. Guvernul a hotărât ca ziua de 23 să fie liberă pentru angajații din sectorul bugetar. Aceștia vor beneficia de o mini-vacanță de patru zile.

Potrivit hotărârii adoptate miercuri de Guvern, ziua de 23 ianuarie va fi recuperată, în regim de program normal, sâmbătă, 28 ianuarie 2017, sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până pe 31 ianuarie 2017.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top