Connect with us
Program bănci 26 decembrie 2019. Western Union și Money Gram

Știri

Program bănci 26 decembrie 2019. Western Union și Money Gram

Programul băncilor pe 26 decembrie este unul special, sunt doar câteva bănci deschise de Crăciun. Raiffeisen Bank are câteva unități deschis pe 26 decembrie în centrele comerciale și acestea vor avea un program special. Cel mai bine este să consultați pe site-ul www.raiffeisen.ro programul băncii din orașul tău. În București Banca Raiffeisen este deschisă în Mall Băneasa. Program 26 decembrie Auchan, Carrefour, Kaufland, Penny, LIDL, Mega Image

26 decembrie zi nebancară

Țineți cont și de faptul că dacă unele bănci sunt deschise pe 26 decembrie operațiunile se vor procesa în prima zi bancară pe 27 decembrie adică vineri. Banca Transilvania și-a anunțat clienții că nu va avea program de Crăciun la fel ca ING, indiferent dacă agențiile sunt în centrele comerciale.

Serviciile de Internet Banking de la toate băcnile sunt funcționale, însă se procesează doar transferurile bancare între aceleași conturi doar în lei, la fel și schimburile valutare.

Program Western Union și Money Gram

Dacă aveți bani de primit sau de trimis prin Western Union acest serviciu este disponibil 24 de ore din 24 și poate fi mai nou accesat și din România pe site-ul www.westernunion.com. Cu ajutorul acestui site puteți trimite bani către orice persoană aflată în orice colț al lumii sau chiar România.

Dacă aveți de încasat bani de la Western Union aceștia se pot încasa prin serviciile de internet banking oferite de Banca Transilvania, Raiffesen Bank și alte bănci care au integrate serviciile Western Union online sau de la bancomatele bancilor: Banca Transilvania, Raiffeisen Bank sau BRD, dar nu sunt singurele.

Important de menționat este că dacă încasați la bancomat veți primi suma în lei la cursul băncii la care operați tranzacția.

Unele schimburi valutare au servicii Western la unitați.

Money Gram program 26 decembrie și Revelion

Dacă ați primit bani prin Money Gram sau vreți să trimiteți o puteți face de asemenea la Bancomatele BCR sau la casele de schimb valutar care oferă acest serviciu. Pe site-ul Moneygram găsiți locațiile și punctele deschise NON STOP.

Centrele comerciale deschise pe 26 decembrie au majoritatea puncte Money Gram de unde puteți ridica sau trimite bani.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top