Connect with us
Program BĂNCI de 1 mai 2018 și 30 aprilie

Știri

Program BĂNCI de 1 mai 2018 și 30 aprilie

Program bănci de 1 mai 2018. Cele mai importante bănci din țară nu vor avea program cu publicul de 1 mai, Ziua Muncii, zi liberă nelucrătoare. Cu toate acestea unitățile bancare vor fi deschise pe 30 aprilie 2018.

Guvernul a decretat ca ziua de 30 aprilie de anul acesta să fie liberă pentru unii angajați din sectorul bugetar, pentru a se realiza o punte între weekend și 1 mai. Astfel, angajații din sectorul public vor avea o minivacanță de 4 zile.

Program bănci de 1 mai 2018: În 30 aprilie, unitățile bancare sunt deschise

Cu toate acestea, BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, Banca Transilvania, ING Bank, CEC Bank, Unicredit, Bancpost, etc vor fi deschise luni, 30 aprilie.

Unitățile bancare vor fi închise, însă de Ziua Muncii. Băncile nu vor avea program cu publicul de 1 mai. Excepție de la această regulă fac acele unități bancare din mall-uri și centre comerciale.

Bancomatele vor fi, însă, alimentate cu cash, iar centrele de asistență telefonică vor oferi suport și asistență.

Luni, 30 aprilie, băncile vor funcționa după program normal, ca în oricare altă zi obișnuită de luni.

Citește și: Cum va fi vremea de 1 mai 2018 și 30 aprilie 2018 la Mare și Munte – Temperaturi ridicate, dar si ploi și vânt puternic

Programul Poștei Române de 1 mai. Unităție poștale rămân închise

Pe de altă parte, toate unitățile Poștei Române vor fi închise în ziua de 1 mai, conform unui comunicat al instituției. Pe 30 aprilie, Poșta Română va avea, însă, program normal de funcționare.

”Programul anunțat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 1 Mai este declarată zi de sărbătoare legală, în care nu se lucrează. Luni, 30 aprilie 2018, toate subunităţile poştale vor avea program normal de lucru”, arată Poșta Română.

Totodată, reprezentanții instituției atenționează că este posibil ca trimiteriloe poștale prezentate în ziua de 30 aprilie 2018 pot înregistra timpi mai mari de circulație.

Următoarele zile libere pentru români vor fi 27 și 28 mai (prima și a doua zi de Rusalii). Ulterior, ziua de 1 iunie (Ziua Copilului) va fi liberă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top