Connect with us
Program bănci de Paște 2018. Orarul sucursalelor bancare între 6 și 9 aprilie

Știri

Program bănci de Paște 2018. Orarul sucursalelor bancare între 6 și 9 aprilie

Program bănci de Paște 2018. Cele mai importante bănci din țară vor fi închise de Paște și în perioada 6 – 9 aprilie 2018. BRD, BCR, Banca Transilvania, ING Bank, Raiffeisen Bank, CEC Bank, au anunțat că nu au program cu publicul în aceste zile, cu mici excepții.

Acestea sunt acele unități care sunt deschise în centrele comerciale și care vor funcționa în Vinerea Mare și în a doua zi de Paște.

Program bănci de Paște 2018 – BT, BRD, BCR, Raiffeisen nu lucrează cu publicul

BCR a anunțat că unitățile sale teritoriale retail și centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în perioada 6-9 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor de Paști.

Ca excepție, unitățile BCR din centrele comerciale și mall-uri vor fi deschise, dar vor funcționa după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare.

Programul de lucru cu publicul este afișat la loc vizibil în toate unitățile băncii. BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienți. Va fi asigurată și alimentarea cu cash a bancomatelor, a automatelor de schimb valutar (ASV) și a mașinilor multifuncționale ce vor fi permanent la dispoziția clienților, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

De asemenea, conform anunțului făcut de banca, în zilele de vineri – 6 aprilie – si luni – 9 aprilie – vor fi deschise doar agențiile Banca Transilvania din mall-uri și centre comerciale.

Programul unitatilor Banca Transilvania de Paște 2018 va fi in funcție de programul centrului comercial în care sunt situate.

Sucursala Italia (Roma) va fi deschisă vineri și închisă sambata. Agențiile Casilina si Villanova vor fi deschise vineri pana la ora 14.15, iar sâmbătă vor fi închise.

Zilele de 6, 7, 8 si 9 aprilie 2018 sunt zile nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank , inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienti (Call Center), cu excepția unităților din cadrul hypermarket-urilor, Selgros-urilor si a mall-urilor.

Vineri, 6 aprilie și duminică, 8 aprilie 2018, toate unităţile BRD vor fi închise, iar sâmbătă, 7 aprilie şi luni, 9 aprilie 2018, numai unităţile BRD din centrele comerciale vor lucra cu clienţii; orarul acestor agenții va fi sincronizat cu programul centrelor comerciale.

Citește și: Program hypermarketuri și supermarketuri de Paște 2018

Citește și: Program CFR de Paște. Unele trenuri vor avea program diferit

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top