Știri

Program bănci, poștă și farmacii 1 mai 2017

Program bănci, poștă și farmacii 1 mai 2017. De Ziua Muncii, majoritatea băncilor nu vor avea program cu publicul, excepție făcând unitățile bancare din centrele comerciale, care vor fi deschise.

Astfel, Banca Transilvania, BCR, BRD, Bancpost, ING Bank, Garanti Bank, Unicredit, CEC Bank, Raiffeisen Bank și celelalte bănci vor fi închise pe 1 mai. Excepție fac sucursalele care funcționează în incinta mall-urilor.

De asemenea, nici Poșta Română nu are program de 1 mai 2017.

„Compania Națională Poștă Română informează că în ziua de luni, 1 Mai, toate oficiile poștale din mediul urban și rural vor fi închise. Programul anunțat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 1 Mai este declarată zi de sărbătoare legală, în care nu se lucrează. Sâmbătă, 29 aprilie, toate subunitățile poștale vor funcționa conform programului normal de lucru aferent zilei de sâmbătă. Ca urmare a programului anunțat, este posibil că trimiterile poștale prezentate în zilele de 28 și 29 aprilie 2017 să înregistreze timpi mai mari de circulație”, se arată într-un comunicat al Poștei.

În ceea ce privește farmaciile, majoritatea vor fi deschise de Ziua Muncii.

Citește și: Program supermarketuri, hypermarketuri și mall-uri 1 mai 2017

Acest articol a fost actualizat la: 2017-04-28T19:43:24+03:00 19:43

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More