Connect with us
Program bănci și Poșta Română 1-5 iunie 2017. Oficiile poștale vor fi închise de Rusalii, iar băncile vor funcționa după un orar special.

Știri

Program bănci și Poșta Română 1-5 iunie 2017

Program bănci și Poșta Română 1-5 iunie 2017. În mini-vacanța de Rusalii, Poșta Română a anunțat că toate oficiile poștale din mediul urban și rural vor fi închise. Și băncile vor funcționa după un orar special.

Compania Naţională Poşta Română informează că în zilele de 1, 2 şi 5 iunie 2017, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

Compania susţine că programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de joi, 1 iunie (Ziua Copilului) şi luni, 5 iunie (Sărbătoarea Rusaliilor) sunt declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Printr-o hotărâre a conducerii Poştei Române şi ziua de vineri, 2 iunie, a fost stabilită zi liberă. Salariaţii vor recupera această zi de muncă, sâmbătă, 10 iunie 2017, când toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor avea program normal de lucru.

Ce program vor avea băncile de Rusalii 2017

Unitățile bancare vor fi închise în zilele de 1 iunie (joi) și 5 iunie (luni), excepție făcând cele din marile centre comerciale. Astfel, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, BCR, BRD, Bancpost, Piraeus, ING, Citi Bank, Cec Bank și altele nu vor avea program cu publicul de Ziua Copilului și în a doua zi de Rusalii. Cu toate acestea, băncile vor lucra cu publicul vineri, pe 2 iunie.

Bancomatele și mașinile multifuncționale vor fi disponibile în permanență.

Citește și: Program mall-uri, supermarketuri și hypermarketuri în mini-vacanța de Rusalii 2017

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top