Connect with us
Program Carrefour de Paște 2020

Știri

Program Carrefour de Paște 2020

Carrefour are un program special de sărbători. Toate supermarketurile și-au anunțat din timp programul pentru zilele de Paște. Informații detaliate despre ofertele din această perioadă găsim pe site-ul oficial al fiecărui supermarket. Pentru un program Carrefour de Paște complet, citește mai jos!

Program Carrefour de Paște

Zilele de Paște se apropie cu pași repezi, iar noi încă încercăm să ne facem cumpărăturile în siguranță și cât mai rapid. Clienții acestui magazin vor să știe care este programul detaliat pentru zilele 17-20 aprilie.

Astfel, în perioada 13-17 aprilie, magazinele Carrefour vor rămâne deschise pentru ca toată lumea să își facă aprovizionarea pentru sărbătorile pascale. Mai mult, retailerul francez și-a anunțat clienții că în ziua de sâmbătă, 18 aprilie, programul magazinului este redus. Astfel va funcționa doar până la ora 18.

În primele două zile de Paște, toate magazinele Carrefour vor fi închise pentru clienții săi. Aceste zile vor fi libere pentru angajați pentru a avea timp de odihnă și stat cu familia.

Carrefour către clienții săi

Compania își îndeamnă clienții să își procure din timp produsele de care au nevoie. Este bine să se evite aglomerația din magazine pentru a reduce riscul răspândirii epidemiei de Covid-19.

Toate magazinele Carrefour au luat măsuri de prevenție contra răspândirii virusului. Accesul persoanelor în magazine este limitat la 3-5 persoane. Cei care vor să facă aprovizionarea pot intra în magazin doar dacă au mască și mănuși.

Programul magazinului de Paște este afișat pe site-ul oficial al magazinului:

  • 13 – 17 aprilie: de la 08:00 până la 22:00
  • 18 aprilie: de la 08:00 până la 18:00
  • 19 – 20 aprilie:  magazinele vor fi închise
  • 21 aprilie:  de la 08:00 până la 22:00.

Mai mult, lanțul de magazine Carrefour face livrări la domiciliul clienților. Carrefour Supermarket Online a făcut un anunț pe pagina oficială a magazinului legat de întârzierea livrărilor. Se pot înregistra întârzieri ale livrărilor datorită cererile vor fi destul de ridicate în această perioadă.

Datorită situației de urgență în care ne aflăm în această perioadă, cel mai bine este să nu ieșim din casă la cumpărături. Doar la neapărată nevoie ar trebui să ieșim afară, dar cel mai bine este să se comande online alimentele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top