Connect with us
Program concert Rihanna in Bucuresti. Celebra Rihanna vine azi in Capitala, pentru a concerta in cadrul turneului Anti World Tour.

Știri

Program Concert Rihanna in Bucuresti – Anti World Tour

Program concert Rihanna

Rihanna concerteaza duminica, 14 august 2016, la Bucuresti, in Piata Constitutiei, in cadrul turneului Anti World Tour. Celebra cantareata va prezenta noul sau album, Anti, iar din repertoriu nu vor nici melodiile care au facut-o cunoscuta, precum Umbrella, Rude Boy, Four Five Seconds si We Found Love.

Publicul din Capitala va avea parte de un show deosebit din partea artistei, care a ajuns la peste 45 de milioane de albume vandute la nivel mondial. Totodata, Rihanna este castigatoarea a opt premii Grammy si a ajuns cea mai vizionata artista pe pe Vevo/YouTube.

Politia Rutiera a anuntat o serie de restrictii rutiere pentru concertul Rihannei, dar si pentru Zutopia Music Festival, care va avea loc pe 15 august si care ii va aduce pe scena pe Sia si Steve Aoki.

Astfel, pe 14 si 15 august, intre orele 12.00 – 01.00, se inchide circulatia rutiera pe Bd. Unirii, ambele sensuri, intre Bd. I. C. Bratianu si Bd. Libertatii si pe Bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunile Unite

 

Politistii de la Rutiera le recomanda soferilor care au drum in zona Pietei Constitutiei, in perioada mentionata, sa aleaga rutele ocolitoare :”dinspre bd. Ghencea: prin Calea 13 Septembrie – bd. Tudor Vladimirescu – bd. George Cosbuc – bd. Regina Maria – Piata Unirii sau Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – str. B.P. Hasdeu – bd. Vasile Parvan – Str. Stirbei Voda; dinspre Piata Alba Iulia: prin bd. Unirii – bd. I.C. Bratianu – Splaiul Independentei – Pod B.P. Hasdeu – str. B.P. Hasdeu – str. Izvor – Piata Arsenalului – Calea 13 Septembrie. ”

Program Concert Rihanna

17:30 – deschiderea portilor
18:00 – 18:45 – Nick Yume
19:15 – 20:15 – Delia
21:00 – 23:00 – RIHANNA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top