Connect with us
Program Enel de Paște 2018

Știri

Program Enel de Paște 2018

Program Enel de Paște. Punctele Enel din municipiul Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise în zilele de 6 şi 9 aprilie 2018, zilele libere legale. În celelalte zile, vor funcţiona după programul obişnuit.

De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 9 la ora 17 în municipiul Bucureşti şi de la ora 8 la ora 16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu.

„Clienţii Enel Energie Muntenia care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul reţelelor partenere, ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.

Informaţii privind evidenţa facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plăţile efectuate precum şi înregistrarea indexului se obţin fie prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil MyEnel App.

Fie accesând pagina www.enel.ro, secţiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire’, se menţionează în comunicat.

În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Program Metrorex și RATB de Paște 2018

Metrorex a anunțat miercuri că trenurile de metrou vor circula în noaptea de Înviere, între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute. De la ora 1:00 până la ora 5:00, trenurile de metrou vor circula la un interval de 20 minute.

„Pentru desfăşurarea în siguranţă a traficului este interzisă intrarea în staţiile de metrou şi în trenuri cu lumânări aprinse. De asemenea, în perioada 6-9 aprilie 2018 trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica-Dristor 2).

Magistrala 2 (Berceni-Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny-Preciziei) la un interval de circa 9 minute. Pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străuleşti) cu schimbare la staţia Jiului, trenurile vor circula la un interval de circa 10, respectiv 15 minute”, se arată în document.

Lungimea reţelei de metrou a municipiului Bucureşti se întinde pe 71 de kilometri, distribuiţi pe patru linii magistrale şi 53 de staţii.

Citește și: Program CFR de Paște. Unele trenuri vor avea program diferit
Farmacii non stop în București. Ce farmacii vor fi deschise de Paște
Program hypermarketuri și supermarketuri de Paște 2018

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top