Connect with us
TRAGEDIE în Capitală! Cine este tânărul care s-a sinucis astăzi la metrou

Știri

Program metrou de Revelion. Trenurile vor circula întreaga noapte

Bucureștenii se pot deplasa cu metroul în noaptea de Revelion. Metrorex a anunțat programul la metrou de Revelion. Trenurile vor circula non-stop, însă la un interval mai mare de timp. Potrivit programului afișat de companie, trenurie vor circula la un interval de 10-20 de minute.

Program metrou de Revelion- Cum vor circula trenurile

În noaptea de Revelion, pe 31 decembrie-1 ianuarie, trenurile vor circula între orele 24:00-1:00 la un interval de 10 minute. De la ora 1:00 la ora 5:00, durata se va majora. Astfel, trenurile vor circula la un interval de 20 de minute.

Prima și a doua zi din anul 2017, pe 1 și 2 ianuarie, trenurile vor circula pe toate magistralele. Intervalul de sosire al trenuriloe este de 9 minute.

Citește și: Concert de Revelion în București. Cine sunt artiștii care vor cânta

Metrorex a transmis de asemenea un mesaj pentru toți românii.

„În pragul Sărbătorilor de Iarnă și a Noului An, ne gândim la tot ce am întreprins cu succes, dar mai ales la oamenii care ne-au fost alături. Suntem, astfel, recunoscători călătorilor pentru utilizarea serviciilor Metrorex și colaboratorilor noștri pentru suportul acordat. Vă dorim Sărbători fericite și liniștite și vă așteptăm cu drag și în 2017, să ne fiți parteneri în călătoriile cu metroul!”, se arată în mesaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top