Connect with us
Program Summer Well 2016. Cea de-a sasea editie a festivalului de la Buftea isi deschide portile sambata. Vezi ce artisti vor canta in cele doua zile.

Știri

Program Summer Well 2016. Ce artisti urca pe scena de la Buftea

Summer Well 2016 debuteaza sambata, 13 august, pe domeniul Stirbey de la Buftea. Este cea de-a sasea editie a acestui festivalul, iar nume importante ale muzicii internationale sunt asteptate sa urce pe scena.

Ca si in anii precedenti, organizatorii pun la dispozitie o linie de transport din Capitala pana in Buftea. Astfel, linia de transport Summer Well va pleca in fiecare dintre cele doua zile de festival din statia Muzeul Taranului Roman (in apropiere de Piata Victoriei), incepand cu ora 14:30 si va functiona pana in jurul orei 04:00. Plecarea din Buftea se va face din statia amenajata langa Domeniul Stirbey. Durata unei calatorii este de aproximativ 30 minute. Doritorii vor putea ajunge la Summer Well si cu masinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogosoaia sau Corbeanca.

In Buftea exista spatii amenajate de parcare. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se gasesc chiar in apropierea Domeniului Stirbey. Pe langa acestea, cei care vin cu masinile vor putea parca pe strazile din apropierea Domeniului.

Program Summer Well 2016

Sambata, 13 august

Crystal Fighters, Sundara Karma, Borns, Hurts, The Neighbourhood.

Duminica, 14 august

Haelos, Milky Chance, Blossoms, Years&Years, The Chemical Brothers.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top