Connect with us
Program supermarketuri și hypermarketuri 1 mai 2018 și 30 aprilie

Știri

Program supermarketuri și hypermarketuri 1 mai 2018 și 30 aprilie

Program supermarketuri și hypermarketuri 1 mai 2018. De Ziua Muncii, dar și pe 30 aprilie 2018, cele mai mari magazine și cei mai importanți retaileri vor avea deschis.

Carrefour, Kaufland, Cora, Profi, Auchan. Mega Image, Lidl, Penny Market, Selgros sunt deschise de 30 aprilie și de 1 mai 2018.

Totodată, mall-urile și centrele comerciale din București vor funcționa în aceste două zile.

Supermarketurile și hypermarketurile vor avea program normal în zilele de 28, 29, 30 aprilie. Majoritatea vor funcționa după orarul obișnuit și în ziua de 1 mai, deși unele unități comerciale ar putea avea un program ușor modificat.

Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de 1 mai al fiecăruia dintre aceste hypermarketuri și supermarketuri și pentru informații de ultim moment se recomandă verificarea site-urilor oficiale ale acestora.

Reamintim că ziua de 1 mai este considerată zi nelucrătoare. Anul acesta, având în vedere că Ziua Muncii pică în ziua de marți, Guvernul a decis ca și ziua de 30 aprilie 2018 să fie liberă pentru majoritatea angajaților din sectorul bugetar.

Astfel, se realizează o mini-vacanță de 4 zile, luând în considerare zilele de sâmbătă și duminică.

Program BĂNCI de 1 mai 2018 și 30 aprilie

Program supermarketuri și hypermarketuri 1 mai 2018: Marile magazine deschise în zilele libere de 1 mai și 30 aprilie 2018

Guvernul a stabilit, într-o ședință din această lună, ca data de 30 aprilie să fie zi liberă pentru angajaţii din sistemul bugetar, având în vedere că ziua de marţi, 1 mai, este zi nelucrătoare conform Codului Muncii.

Pentru recuperararea orelor de lucru, instituţiile publice pot opta fie pentru desfăşurarea activităţii sâmbătă, 5 mai, fie pentru prelungirea corespunzătoare a programului de lucru, reglementare valabilă până în 11 mai, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

Totuși, cele mai importante supermarketuri și hypermarketuri din țară, Carrefour, Kaufland, Cora, Profi, Auchan. Mega Image, Lidl, Penny Market, Selgros, au preferat să aibă program în aceste zile. Românii își vor putea face astfel cumpărăturile în aceste două zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top