Connect with us
Programul la Direcția de Permise și Înmatriculări s-a prelungit. În plus, serviciul de eliberare pașapoarte se va muta la mall.

Știri

Programul la Direcția de Permise și Înmatriculări, prelungit. Pașapoartele se mută la mall

Programul la Direcția de Permise și Înmatriculări a fost prelungit. Dragoș Tudorache, ministrul de Interne, a anunțat că de luni se va prelungi programul de funcționare. Astfel, de luni se va lucra în două schimburi, de la 7:00 la 21:00. În plus, vor fi cu 60 de angajați mai mulți.

„Începând de luni, centrul din Pipera va lucra în două schimburi: de la 7:00 dimineața, până la 21:00 seara. În fiecare zi lucrătoare.

Pentru aceasta am dispus alocarea imediată, începând de astăzi, a 60 de posturi suplimentare din rezerva ministrului de interne, 50 la București, 10 la Ilfov şi vor fi ocupate imediat prin detaşarea unor lucrători din aparatul central al ministerului”, a anunțat ministrul Tudorache.

El a mai spus că instruirea personalului suplimentar se va face chiar în acest weekend de către personalul de la centrul din Pipera, potrivit digi24.

Pașapoartele se mută la mall

O altă măsură este mutarea pașapoartelor din aceeași clădire cu serviciul pentru eliberarea permiselor. Ministrul a declarat că existența celor două servicii în aceeași clădire îngreunează întreg procesul.

Ca urmare, începând din 30 ianuarie, serviciul Pașapoarte din Pipera se va muta într-unul din mall-urile din București. Eliberarea pașapoartelor va fi într-un spațiu adaptat după modelul din Cluj și Timișoara.

Ministrul nu a putut preciza despre ce mall este vorba, dar a promis că va anunța cât de curând numele. Va fi un contract de comodat și spațiul va fi pus la dispoziție gratuit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top