Programul la Direcția de Permise și Înmatriculări, prelungit. Pașapoartele se mută la mall

Mihaela Dorobantu
25.11.2016
Programul la Direcția de Permise și Înmatriculări, prelungit. Pașapoartele se mută la mall

Programul la Direcția de Permise și Înmatriculări a fost prelungit. Dragoș Tudorache, ministrul de Interne, a anunțat că de luni se va prelungi programul de funcționare. Astfel, de luni se va lucra în două schimburi, de la 7:00 la 21:00. În plus, vor fi cu 60 de angajați mai mulți.

„Începând de luni, centrul din Pipera va lucra în două schimburi: de la 7:00 dimineața, până la 21:00 seara. În fiecare zi lucrătoare.

Pentru aceasta am dispus alocarea imediată, începând de astăzi, a 60 de posturi suplimentare din rezerva ministrului de interne, 50 la București, 10 la Ilfov şi vor fi ocupate imediat prin detaşarea unor lucrători din aparatul central al ministerului”, a anunțat ministrul Tudorache.

El a mai spus că instruirea personalului suplimentar se va face chiar în acest weekend de către personalul de la centrul din Pipera, potrivit digi24.

Pașapoartele se mută la mall

O altă măsură este mutarea pașapoartelor din aceeași clădire cu serviciul pentru eliberarea permiselor. Ministrul a declarat că existența celor două servicii în aceeași clădire îngreunează întreg procesul.

Ca urmare, începând din 30 ianuarie, serviciul Pașapoarte din Pipera se va muta într-unul din mall-urile din București. Eliberarea pașapoartelor va fi într-un spațiu adaptat după modelul din Cluj și Timișoara.

Ministrul nu a putut preciza despre ce mall este vorba, dar a promis că va anunța cât de curând numele. Va fi un contract de comodat și spațiul va fi pus la dispoziție gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *