Categorii Știri

Programul UEFA Champions League din această seară

Programul UEFA Champions League din această seară propune o serie de meciuri foarte interesante. Pe lângă meciurile lui Napoli și Ludogorets unde sunt implicați și români, fanii fotbalului se pot bucura de super confruntări precum Bayern-Atletico Madrid.

Meciurile din această seară vor stabili definitiv configurația a patru din cele 8 grupe ale competiției. Până la această oră, se cunosc majoritatea echipelor care vor merge mai departe spre optimile de finală, din această parte de tablou. Barcelona, Manchester City, Arsenal, PSG, Bayern Munchen și Atletico Madrid sunt grupările care și-au asigurat deja prezența în faza următoare.

Cea mai echilibrată grupă este B. Din aceasta fac parte Dynamo Kiev, Napoli, Benfica și Beșiktaș. Situația clasamentului le plasează pe Benfica și Napoli în pole-position pentru calificarea în optimi, grație celor 8 puncte acumulate. Turcii de la Beșiktaș au 7 puncte și un meci cu Dynamo Kiev, echipa care este ieșită deja din competiție.

Alte grupe unde locul 3 este încă pus la bătaie sunt A și D. În grupa A, Ludogorets este în luptă directă cu FC Basel pentru locul care permite participarea în fazele eliminatorii ale Europa League. În grupa D, PSV Eindhoven are nevoie de o victorie la cel puțin două goluri diferență în fața rușilor de la FK Rostov pentru a prinde poziția a-3-a.

Citește și:Românii din Champions League au meciuri decisive diseară

Programul UEFA Champions League, 6 decembrie. Toate meciurile vor începe la ora 21:45.

Barcelona – Borussia Monchengladbach, în direct pe DolceSport 1.
Manchester City – Celtic, în direct pe DolceSport 3.

Bayern Munchen – Atletico Madrid, în direct pe DolceSport 2.
PSV Eindhoven – FK Rostov

Benfica – Napoli, în direct pe DolceSport 4.
Dynamo Kiev – Beșiktaș Istanbul

FC Basel – Arsenal
Paris Saint-Germain – Ludogorets Razgrad

Acest articol a fost actualizat la: 2016-12-06T16:17:28+02:00 16:17

Share
Scris de
George Vintilă

Acest site foloseste cookies.

Read More