Connect with us
Lista zobrului anulate Ryanair în perioada 19 septembrie - 28 octombrie

Știri

Promoții bilete de avion Ryanair. Prețuri de la 4.99 euro

Promoții bilete de avion Ryanair. Compania Ryanair a anunțat că scoate joi la vânzare bilete de avion la un preț de 4.99 euro doar dus. Oferta este valabilă pentru călătorii efectuate în ianuarie și februarie.

Prețul special este valabil doar pentru zilele de 1 și 2 decembrie, până a miezul nopții, pentru rezervări online. Oferta vizează 20 de rute din București, Craiova și Timișoara, pentru călătorii în intervalul 10 ianuarie – 28 februarie.

Promoții bilete de avion Ryanair. Bilete de avion ieftine la Ryanair

Pe poziţia a patra în topul liniilor aeriene, după Tarom, se află Ryanair, cu 680.000 de pasageri în primul semestru, însă transportatorul low-cost cu sediul în Irlanda a înregistat cel mai mare avans între marii jucători de pe piaţa românească, de 127% faţă de prima jumătate a anului trecut.

Citește și: Zboruri interne catre Constanta. Ce pret au biletele de avion

La nivel global, profitul net al Ryanair a crescut cu 8% în trimestrul al doilea fiscal, la 912 milioane de euro, de la 843,1 milioane de euro în urmă cu un an, iar compania a iniţiat o nouă răscumpărare de acţiuni pentru a calma investitorii, după ce luna trecută a emis un avertisment referitor la profitabilitate din cauza deprecierii lirei sterline.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top