Connect with us
Surpriza de la Wizz Air - bilete de avion reduse cu 20%

Știri

Promotii bilete de avion Wizz Air – last minute

PROMOTII BILETE DE AVION WIZZ AIR – LAST MINUTE. Compania aeronautica Wizz Air anunta reduceri de 20% la biletele de avion, incluzand tarifele cu taxe incluse si taxele obligatorii. Reducerea se aplica pentru ziua de azi doar pentru rezervarile noi, dupa cum urmeaza mai jos.

Orice bilet de avion Wizz Air cumparat astazi pana la miezul noptii va fi redus cu 20%. Compania Wizz Air este cea mai mare companie aeriana din Romania si ofera 120 de rute spre 18 tari, de la 9 aeroporturi. Cel mai nou aeroport pe care opereaza Wizz Air in Romania este cel din Suceava, cu curse catre Milano si Bergamo.

ISIS afirma ca a doborat un avion american in Irak

Un avion s-a prăbuşit în Slovenia. Niciun supravietuitor

Promotii bilete de avion Wizz Air – last minute

Cele mai noi zboruri vor incepe in prima saptamana din august dinspre Cluj spre Malaga. In plus, Wizz Air va incepe operatiule de zbor pe 19 august de la baza din Sibiu, cu 4 rute noi de la Aeroportul International Sibiu catre Nurnberg, Munchen, Memmingen, Madrid, Milano si Bergamo.

De pilda, daca va aveti de gand sa va programati o calatorie la Madrid pornind de pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pe 1 august, cu intoarcere pe 5, Wizz Air va afiseaza pe site-ul companiei pretul biletului normal si reducerea de 20%. Vezi mai jos foto:

promotii-bilete-de-avion-wizz-air

De asemenea, un zbor din Cluj Napoca spre Nurnberg programat pentru 1 august cu intoarcere pe 5 august va costa doar 290 de lei daca veti cumpara biletul pana la miezul noptii. Pretul normal al biletului, adica fara reducere, ar fi de 326 lei cu taxele incluse.

Un bilet dus-intors de la Timisoara la Milano Bergamo pentru aceeasi perioada, 1-5 august, costa doar azi 114 lei la categoria Basic si 269 de euro la categoria Plus.

promotii-bilete-de-avion-wizz-air-2

Un bilet de la Iasi la Londra Luton costa cu reducerea de 20% 614 lei, fata de 686 de lei, pretul normal al biletului. La categoria Plus (Business) biletul costa 772 de lei, fata de 844.

promotii-bilete-de-avion-wizz-air-3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top