Știri

Protest la Cotroceni, luni, 6 februarie. Susținătorii PSD cer demisia lui Iohannis

Susținătorii PSD participă luni, 6 februarie, la un nou protest la Palatul Cotroceni. Oamenii, în marea majoritate persoane de vârsta a treia, solicită demisia președintelui Klaus Iohannis.

Update, ora 22.00: Protestul de la Cotroceni s-a încheiat.

Update, ora 21.06: Sunt în jur de 2000 de oameni care scandează contra lui Klaus Iohannis la acest moment. Totodată, în Piața Victoriei, circa 15 mii de oameni manifestează contra Guvernului Grindeanu.

Citește și: Proteste 6 februarie: Oamenii au ieșit din nou în Piața Victoriei și în țară LIVE VIDEO

Update, ora 19.25: Numărul protestatarilor a depășit 1000 de persoane. Circulaţia este închisă pe bulevardele Gh. Marinescu şi Eroii Sanitari. Manifestanții scandează și contra șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Update, ora 17.30: Conform news.ro, numărul celor care demonstrează în fața Cotroceniului a ajuns la 400. Circulația în zonă se desfășoară cu dificultate.

Manifestanții au pancarte pe care scrie „Iohannis, trădător de ţară”, „Iohannis, dictator, piroman”.

Printre manifestanți s-a strecurat și un bărbat cu o pancartă pe care scrie, în limba germană,  „Domnule Klaus, ăștia nici nu înțeleg de ce au venit”. Niciunul dintre cei prezenți la protest nu a remarcat ironia mesajului.

Știre inițială

În jur de 150 de persoane se aflau la Cotroceni în jurul orei 16.30, aceștia manifestând contra șefului statului și pro-Guvernul Grindeanu.

Aceasta este a doua zi de proteste la palatul Cotroceni. Duminică, în jur de 1500 de persoane, majoritatea pensionari, au demonstrat, cerându-i demisia lui Iohannis. În același timp, în Piața Victoriei s-au strâns în jur de 300.000 de oameni pentru a protesta contra măsurilor luate de guvernarea PSD în ceea ce privește modificarea codului penal.

Citește și: Protest la Palatul Cotroceni. Circulația este blocată

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că partidul său nu a organizat protestul de la Cotroceni.

foto:captura Digi 24

Acest articol a fost actualizat la: 2017-02-06T22:03:10+02:00 22:03

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More