Connect with us
Proteste față de măsurile Guvernului PSD, în București și în țară

Știri

Protestatarii din Piața Victoriei organizează un flash-mob la metrou, vineri dimineața

Protestatarii din Piața Victoriei au anunțat că vor să organizeze un flash-mob la metrou, vineri dimineața, în cadrul căruia să se cânte Imnul Național al României.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook „Corupția Ucide”. Organizatorii evenimentului spun că au nevoie de cel puțin 50 de oameni pentru a realiza acest demers.

„Daca tot mergem la munca de dimineata, de ce sa nu scoatem putin protestele din mediul lor obisnuit si sa le integram in rutina noastra?!

Va propun sa ne intalnim la metrou de dimineata, vineri 10 februarie, undeva intre orelele 08:00-:08:30 in drumul catre munca si sa ne invioram cu o cantare din inima a Imnului National.

Vrem sa trezim in oameni dorinta pentru o Romanie mai buna inca de dimineata. Avem nevoie de cel putin 50 de oameni pentru a organiza acest flash mob.

Citește și: Protest în Piața Victoriei 8 februarie VIDEO. A noua zi de manifestații

Cei care vor sa participle la aceasta initiativa sunt rugati sa se dea Join in grupul de facebook Flash mob – Ne desteptam cu Imnul national. Detalii legate de ora si data vom discuta acolo.

Va rugam sa dati Going la event si join pe grup doar daca sunteti siguri ca ati putea ajunge, se arată în postarea de pe rețeaua de socializare”.

„Sa ne desteptam si altfel!”, se mai arată în postare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top