Connect with us

Știri

Proteste 15 februarie: Manifestanții se strâng în Piața Victoriei, pentru a 16-a zi consecutiv

Proteste 15 februarie – Câteva sute de persoane s-au strâns în Piața victoriei din Capitală, în cea de-a 16-a zi de proteste împotriva Guvernului Grindeanu. Alte câteva zeci, manifestează la Palatul Cotroceni.

Update: În această zi participarea la proteste a fost mult mai redusă. Cei mai mulţi protestatari s-au adunat la Cluj-Napoca şi la Sibiu.

Participanţii la protestul din Cluj au început să se adune în jurul ore 19.00, în Piaţa Unirii. Aceștia au fost însoţiţi de copii sau animale de companie. Oamenii aveau cu ei pancarte pe care puteau fi citite mesaje precum „Dumnezeu: să nu furi, Dragnea: să furăm”, „Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu”. Ei scandează „Hoţii”, „Demisia”, „PSD ciuma roşie”.

Manifestanţii au pornit în jurul orei 20.00 într-un nou marş prin centrul oraşului şi s-au întors în piaţă în jurul orei 21:15, promiţând că manifestaţiile vor continua şi în zilele următoare.

La Sibiu, aproximativ o sută de persoane au protestat pentru a cincisprezecea seară consecutiv. Oamenii s-au strâns în Piaţa Mare, începând cu ora 19.00, iar la ora 20.00 au pornit în marş pe bulevardul pietonal din oraş.

Update: La ora 21:00, manifestanții au cântat imnul și au aprins lanternele telefoanelor.

Update: Circa 1000 de persoane se află în acest moment în Piața Victoriei.

Știrea inițială:

La momentul transmiterii acestei știri, aproximativ 500 de persoane s-au adunat în fața clădirii Guvernului.  Manifestanţii strigă: „DNA să vină să vă ia”, „Jos Guvernul”, „Hoţii”.

Ca și în celelalte seri, mașinile care trec prin Piața Victoriei claxonează în semn de susținere.

Oamenii continuă să se adune în piață, însă în număr mai mic ca în zilele precedente.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top