Connect with us
Proteste 6 februarie - Oamenii au ieșit din nou în Piața Victoriei din București, pentru a manifesta contra Guvernului PSD.

Știri

Proteste 6 februarie: Oamenii au ieșit din nou în Piața Victoriei și în țară VIDEO

Proteste 6 februarie: Oamenii au ieșit din nou în stradă luni seara, în Piața Victoriei din Capitală, pentru a-și manifesta nemulțumirea față de Guvernul Grideanu. Manifestații similare au avut loc în mai multe orașe din țară.

Update, ora 22.00: Oamenii au început să părăsească Piața Victoriei.

În această seară au avut loc alte manifestații în orașe precum: Sibiu, Cluj, Timișoara, Constanța, Galați, Iași, Craiova, Alba Iulia, Oradea, Ploiești și altele.

Update, ora 21.30: Potrivit Digi 24. În jur de 25.000 de oameni au ieșit în stradă la proteste, în Piața Victoriei.

Update, ora 21.00: Sunt în jur de 15.000 de oameni care au ieșit să manifesteze în București la această oră. Oamenii sunt de părere că Guvernul Grindeanu a greșit grav și că trebuie să plece.

Update, ora 20.56: Conform Realitatea TV, în Piața Victoriei din București protestează pașnic circa 12.000 de manifestanți. Alte proteste au loc și la Alba Iulia, Arad, Timișoara, Cluj, Sibiu, Constanța, Iași sau Galați.

Update, ora 20.48: Și în Londra mai mulți români au ieșit să protesteze contra Guvernului.

Update, ora 20.17: Peste 10.000 de oameni sunt în fața sediului Guvernului. La Sibiu și Cluj, 3000 de oameni au pornit în marș pe străzi, cerând demisia Executivului.

Update, ora 20.00: Sunt peste 5000 de oameni în Piața Victoriei în aceste momente. Se mai organizează alte proteste și în țară.

Până în acest moment, 1000 de oameni au ieșit în stradă la Cluj, o mie la Timișoara, 500 la Brașov, 300 la Iași, 250 la Constanța și Galați.

Cei care protestează cer demisia Guvernului.

Update, ora 19.12: Numărul manifestanților a crescut la 2000 în Piața Victoriei, transmit agențiile de știri.

Știre inițială

Peste 1000 de oameni erau prezenți în fața Guvernului în jurul orei 18.30. Pe asflat a fost desenat cu creta mesajul: „Mulțumim România!”, relatează Hotnews. Protestatarii scandează mesaje precum „Demisia!” „PSD, ciuma roșie” sau „Zi de zi aici vom fi”.

Între timp, jandarmii au început să îi evacueze din piață pe vânzătorii ambulanți. Aceștia comercializau vuvuzele și fluiere. O vuvuzelă se vindea cu un preț de 10 lei.

Duminică seara, circa 300.000 de oameni au ieșit să protesteze în Piața Victoriei și în jur de 600.000 în întreaga țară.

Tot azi, în jur de 400 de oameni s-au adunat la Palatul Cotroceni, pentru a cere demisia președintelui Klaus Iohannis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top