Știri

Proteste 7 februarie. Manifestanții pro-PSD și cei anti-Guvern au ieșit în stradă VIDEO

Proteste 7 februarie: În București și alte orașe ale țării, oamenii au ieșit din nou în stradă pentru a protesta.

Update, ora 23.15: A opta zi de protest în Piaţa Victoriei din Capitală s-a încheiat, la această oră, după ce ultimii aproximativ 30 de manifestanţi s-au prins de mâini, în cerc, cântând „Hora Unirii”, dar şi scandând „Zi de zi aici vom fi” şi „Demisia”.

Update, ora 22.22: Peste 7.000 de persoane au protestat, marţi seară, în Cluj-Napoca, Sibiu şi Iaşi, unde a plouat sau a nins, manifestanţii plecând în marşuri şi cântând ”Deşteaptă-te române!” ca şi în serile precedente. Sute de oameni au ieşit în stradă şi în alte oraşe din ţară.

Update, ora 21.48: Protestul de la Cotroceni s-a încheiat. În Piața Victoriei mai sunt câteva mii de oameni.

Update, ora 21.08: Manifestanții de la Victoriei au cântat în cor „Imnul golanilor”, cântecul-simbol al protestelor din 1990. La Cotroceni, oamenii au început să plece acasă.

Update, ora 20.40: Sunt în jur de 6000 de oameni în fața sediului Guvernului și circa 2000 la Cotroceni. În rândul celor care protestează contra lui Klaus Iohannis și-a făcut apariția și Mircea Badea.

Update, ora 20.20: La Palatul Cotroceni s-au adunat peste o mie de manifestanți pro-PSD, în timp ce în Piața Victoriei în jur de 4000 de persoane protestează contra guvernării.

Manifestări anti-PSD au loc și în alte orașe din țară, precum Cluj sau Iași, unde câteva sute de oameni au ieșit în stradă.

Știre inițială

În Capitală, până la ora 18.30, câteva sute de oameni se aflau în Piața Victoriei pentru a scanda contra PSD și a guvernului Grindeanu. Oamenii îndură condițiile meteo nefavorabile, care par să fi contribuit la scăderea numărului de protestatari.

În Piață, oamenii strigă „Demisia!”, „PSD – ciuma roșie” și „Dragnea nu uita, România nu-i a ta”. Mașinile care trec pe la Victoriei claxonează în semn de susținere.

Citește și: REFERENDUM Klaus Iohannis „Merită România acest sacrificiu? Acesta e scopul referendumului”

Și la Palatul Cotroceni au loc proteste. Oamenii, în mare parte persoane de vârsta a treia, s-au adunat pentru a treia seară consecutiv pentru a-i cere demisia președintelui Klaus Iohannis, dar și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Unii dintre manigestanți au fost aduşi la Palatul Cotroceni cu microbuze înmatriculate în judeţul Dolj, ei fiind surprinşi de jurnalişti coborând din maşini şi alăturându-se protestului, relatează news.ro.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-02-07T23:17:24+02:00 23:17

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More