Connect with us
PSD a depus o moţiune împotriva ministrului Raluca Prună

Știri

PSD a depus o moţiune împotriva ministrului Raluca Prună

Partidul Social Democrat a depus o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei, Raluca Prună, iar anunţul a fost făcut de liderul deputaţilor socialişti, Florin Pâslaru, scrie news.ro.

Moţiunea intitulată „Şi minciunea poate ucide” va fi discutată în această seară în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, iar aceasta va fi dezbătută mâine, a anunţat liderul PSD Florin Iordache, preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor.

”Se depune astăzi. Textul moţiunii e deja redactat şi va fi depus astăzi. Sunt toate şansele ca mâine (marţi – n.r.) să se dezbată şi tot mâine să se voteze în plen”, a spus Dragnea, la Parlament.

Liviu Dragnea a mai spus că ”îşi recunoaşte vina” că prima moţiune simplă împotriva lui Prună nu a fost votată de parlamentarii PSD.

”Motivele expuse atunci nu ne-au convins pe noi că era cazul a se depune o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei”, a adăugat Dragnea

”Declaraţiile publice pe care le-a făcut doamna ministru al Justiţiei nouă ni se par foarte grave. Nu cred că va ţine seama domnul prim-ministru. Doamna ministru are posibilitatea (…) să poată să explice ce a vrut să spună. (…) Eu nu am conversaţii uzuale cu doamna Prună şi nici nu avem o comunicare. Sincer, nici nu ţin să comunic cu doamna Prună”, a mai spus Dragnea.

Raluca Prună a spus joi la CSM că a minţit la CEDO în privinţa bugetului alocat pentru construirea a şapte penitenciare, suma disputată fiind de 150 de milioane de euro pentru fiecare penitenciar.

„Ştiţi cum e, domnule judecător, ca la penitenciare, unde eu m-am dus şi am minţit la CEDO – şi spun bine minţit la CEDO – că eu am crezut că dacă mi se dă o hârtie sub semnătura cuiva din statul român… Deci, eu am minţit acolo spunând că noi am asigurat buget pentru şapte penitenciare a câte 150 de milioane pentru fiecare penitenciar, aproape un miliard de euro, dar astea erau nişte bune intenţii, pentru că în realitate în buget noi nu aveam aceşti bani”, a spus Raluca Prună în şedinţa CSM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top