Connect with us
Puya şi Sișu, audiați în cazul morții suspecte a lui Răzvan Luca

Știri

Puya şi Sișu, audiați în cazul morții suspecte a lui Răzvan Luca

În cazul morții suspecte a lui Răzvan Luca a fost deschis un dosar penal. Puya și Sișu sunt martori și urmează să fie audiați în acest caz. Cei urmează să dea explicații în fața anchetatorilor cu privire la moartea suspectă a lui Răzvan Luca, zis Românul.

Răzvan Lucan se afla în Brăila alături de prietenii săi pentru concertul susținut de La Familia într-un club al orașului. După eveniment, cei trei au rămas la un hotel din zonă.

”În cursul zilei de 11 iunie, într-un hotel din Brăila a fost descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 38 de ani. Acesta a fost găsit de un prieten care venise să-l ducă în București.

Bărbatul a fost cazat timp de două zile împreună cu soția și câțiva prieteni în locația respectivă, doar că aceștia au decis să plece mai devreme din localitate.

Dosar penal pentru moarte suspectă, Sișu și Puya audiați ca martori

În acest caz s-a deschis un dosar penal de ucidere din culpă. În urma cercetărilor la fața locului, în camera unde a fost găsit cadavrul nu s-au găsit urmele unor violențe. Se așteaptă rezultatul autopsiei pentru a se stabili cu exactitate motivul decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Brăila.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la serviciul de Medicină Legală pentru autopsie. Medicii legiști vor să stabilească cauza exactă a morții și să vadă dacă Răzvan a ingerat substanțe interzise.

Răzvan Lucan era căsătorit și avea 3 copii. La sfârșitul anului trecut a fost implicat într-un incident violent, fiind înjunghiat de un temut interlop din Capitală.

Citește și Puya, calcat de hoti! Ce i-au furat infractorii cantaretului

Puya a plecat in vacanta, insa cand s-a intors, a avut parte de o surpriza neplacuta. Cantaretul a constatat ca hotii i-au furat bicicleta.

Cantaretul spune ca desi bicicleta nu era una foarte valoroasa din punct de vedere financiar, o vrea inapoi, pentru ca are valoare sentimentala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top